[single_post_category_name]

Christiane: Min sundhedstest

Vitaminpiller siger du…. Det går knapt så godt med dem! 😉 Lad os sige det sådan. MEN, måske kommer det faktisk til at gå bedre nu. Jeg er nemlig så heldig, at jeg har modtaget en personlig vitamin- og mineralpakke fra Zentabox. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Dette hjalp mig gennem min hjernerystelse

Der skal ikke herske nogen tvivl være om, at der er travlt i hjemmet. Og efter at Constantin er startet i vuggestuge, så bliver man jo hver dag bombarderet med mange spændende bakterier. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at give det et skud med de her vitaminpiller. Så kan jeg forhåbentlig også få lidt mere energi og overskud i hverdagen. I hope so 😉   

Se med i videon nedenfor, og se hvordan jeg modtog min personlige pakke. 

Og hey, har du selv lyst til at prøve? Så tilbyder Zentabox lige nu ChriChris læsere 25% i rabat de første 2 måneder. Bare gå ind på zentabox.dk, og brug rabatkoden ChriChri ved tjek ud. 

 

Zentabox afhænger af ens behov og starter ved 120. kr. Min personlige Zentabox koster 235 kr. og indeholder 5 forskellige tilskud dagligt fra D-vitamin til Jern og Kalk, hvor der er til 4 uger. Skulle du have et spørgsmål til din sundhedstest eller din livsstil, så kan du altid ringe til Zentabox egne kliniske diætister og ernæringseksperter, som står klar til at hjælpe dig.  

____________

Hvis du vil se hvordan det er gået med min personlig vitamin- og mineralpakke fra Zentabox, og mine erfaringer efter at have brugt det? Så følger jeg op på dette i november.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide