[single_post_category_name]

Christiane: Sådan får jeg flotte vipper

Nå ladies – jeg fik jo permanent bukket mine vipper for 2 måneder siden. Efter jeg havde lagt et billede på Instagram af resultatet, var der over 100 direct messages med kommentarer – både for og imod. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Sandheden om mine bryn

Og der var mange, der ønskede en update, når der var gået et stykke tid.

Her kommer den så… Updaten:

Først og fremmest vil jeg gerne slå fast, at jeg har været sindssygt glad for resultatet.

Men har det holdt? Dét er det gyldne spørgsmål..

Ja, det har det. Det holdt perfekt i 6 uger og de sidste 2 uger har de være nogenlunde tilbage til normalen, og jeg har skulle bukke dem let om morgenen. De voksede ikke ud i alle mulige retninger, som nogle skrev til mig, at de kunne gøre (det kan de sikkert også, men jeg har bare ikke oplevet det)… De holdt deres buk SÅ flot i 6 uger, at lægge mascara var faktisk en helt ny oplevelse.

Derfor besluttede jeg mig også for at få det gjort igen og jeg har på fornemmelsen, at disse vippebuk hver 2 måned er blevet en del af min skønhedsrutine. Det ligger sig solidt i rækken efter negle, voks og striber i håret.

Her er fordelen ved et permanent vippebuk:

  • Mascara kommer virkelig til sin ret
  • Mine vipper er flotte selv uden masacra
  • Mine øjne syner mere åbne
  • Med alderen får man tungere øjenlåg og det bliver mindre tydeligt med flotte bukkede vipper

Ulempe: Den eneste ulempe er, at jeg ikke helt kan finde ud af at tage kunstige øjenvipper på, fordi mine vipper nu bukker så meget, at de støder på den kunstige vippe. Men jeg har fået et godt råd af @suror – at jeg skal prøve at bukke den kunstige vippe, så det vil jeg gøre næste gang.

P.S.: Grunden til, at jeg ser dette som en ulempe er ikke at kunstige vipper er alfa omga for mig, men alligevel så er det, for jeg skal jo lave juleforestillingen ELF her til oktober, november og december i Tivoli og ingen teater uden kunstige vipper… De skal jo også kunne se mig fra bagerste række.

Jeg fik lavet mit vippebuk hos @kennyankerbrows på Snaregade 12, København K. Du kan lave mere om Kenny og hans arbejde (og bestille tid) her: kennyankerbrows.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide