Christiane: Dette serverer jeg for mine gæster

Advarsel: Hvis du ikke kan lide chips, så bare stop med at læse videre nu – denne artikel er KUN for chips lovers!

Vi kan nok alle blive enige om, at en agurk er sundere end chips – men helt ærligt, holder den viden mig fra at spise chips? NEJ! På ingen måde! Så derfor vil jeg nu til mine fellow chips lovers dele en nyhed med jer, som jeg synes er optur! 

Der er kommet nye chips på hylderne og de er ikke lavet af den berømte kartoffel oh no … miraklet hedder linsechips, som er lavet på – ja, du gættede rigtigt! Linser!

Hvornår spiser/serverer jeg chips?

Som regel er der chips på bordet ved to lejligheder: 

1) Som pre-dinner snack til evt. champagne (velkomstdrink), når jeg får gæster til middag (og post-dinner snack, når der kommer alkohol på bordet) 

2) I weekenden i forbindelse med tømmermænd og en film på sofaen. 

Mange tænker ikke altid, at middagsselskab og chips hænger sammen, men tænk over det – der er næsten altid nødder og chips til den første drink, når du kommer til en middag. Her kan jeg personligt godt lide, at chipsene er meget sprøde og flotte. Ja simpelthen – pæne! Det betyder meget for mig som værtinde.

Jeg bruger tit rodfrugtchips og fx hummus og oliventapenade som dip, men nu er der altså kommet en ny spiller på chips hylden – nemlig linsechips! 

Der er tale om chips, der er lavet på linser, og de indeholder 13 % protein og 40 % mindre fedt end normale kartoffelchips! Og ja, jeg ved godt at denne artikel ikke handler om sundhed – men det er værd at vide alligevel. Jeg siger ikke, at de er sunde – jeg siger bare, at de er sundere set ud fra fedtprocenten i hvert fald – og det er da meget dejligt. 

De smager super godt – er salte og sprøde og passer perfekt til både en god fråder, men også til et pænt middagsselskab!

Linsechipsne findes i to varianter: Purløg og Dild eller Sour Cream & Onion. 

Begge er godkendt herfra! Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være