Som I nok allerede ved, så jeg har virkelig været aktiv med at få mit hår sundere stærkere og tykkere. Jeg har fået genopbyggende proteinhårkure, taget B vitaminer, jeg vasker kun hår én gang om ugen, og når jeg vasker det, er det med både kur etc. etc. etc.!

LÆS OGSÅ: Christiane: Så blev man sgu gråhåret!

Signe Eflund hos WOOMA Studio har også klippet det jævnligt, og hun overbeviste mig om, at jeg skulle holde lidt igen med afblegningen, indtil håret var stærkt igen. 

Og jeg troede virkelig ikke, at jeg ville kunne lide det – men jeg blev faktisk virkelig glad for det – glad for min egen farve fra naturens side – simpelthen!!! 
Men i det teater stykke, jeg spiller i øjeblikket, er min rolle lyshåret og vi har ikke parykker på, så jeg blev nødt til at lysne mit hår. Fik dog makeup-afdelingen på teateret til at gå med til, at det ikke skulle være helt platin, men bare lidt lysere. 
Så var ved Signe denne uge for at få det lysnet en smule. Jeg er rigtig glad for det og nu har jeg faktisk lyst til at få det lysere endnu!
Hmmm.. Vi må se, hvad der sker, næste gang jeg har tid hos WOOMA 😉 !

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide