Christiane: Slut med flossede negle!

Så længe jeg kan huske, har jeg elsket at have farve på mine negle – da jeg var lille gik jeg i min mors skuffer efter neglelak – nu er jeg voksen, og nu er det vist mere min mor, der låner mine neglelakker.

LÆS OGSÅ: Glamquad-damernes bedste beautytips

Det vigtigste for mig, når det kommer til negle, er, at de ser velsoigneret ud. Jeg bryder mig ikke om afskallet neglelak – så snart det begynder at skalle, synes jeg, at man skal tage det af..

Jeg kan godt lide at blande farver, så der er forskellige farver på forskellige fingre – og gerne i samme tone. 

Det traditionelle og verdenskendte neglelak mærket Sally Hansen, som fås i Matas, har et hav af farver – lige noget for mit samler-gen! 

Hvis nogle tænker; “Jamen bruger du overhovedet neglelak Christiane?” Så ja, det gør jeg. Jeg får lavet gele negle hver 4 -5 uge. Og det fede ved gelenegle er, at man kan bruge neglelak ovenpå uden problemer. Det er egentlig det, der hed en negleforstærkning i “gamle” dage.

Når det kommer til holdbarhed af neglelak, er en god top coat hemmeligheden. Det er den, der ligesom forsegler det hele. Men der findes mange top coats, som ikke helt lever op til deres ry.

Sally Hansens top coat fra deres Color Therapy-serie er kendt for sin holdbarhed og pleje – Serien har nemlig fokus på netop dét med, at man godt kan pleje sine negle, selvom man bruger neglelak.

Neglelakkerne i serien er de første, som blander mættende nuancer og plejende arganolie i én og samme formel. Desuden indeholder de acai- og natlysolie, som nærer svage og tørre negle. De er nemme at påføre, de tørrer hurtigt og man behøver ikke en underlak, når man bruger deres lak. Deres Top Coat skal nok sørge for ekstra lang holdbarhed og glans. 

Hvis dine neglebånd er tørre og flossede, anbefales det at bruge Color Therapy negle- og neglebåndsolie, som både plejer og nærer neglebånd og negl.

Min personlige stil er meget enkel og  simpel – langt fra gøglet, men netop fordi jeg ofte har simple outfits på, kan jeg godt lide at lege med farverne på neglene. Det skal være naturligt – og for mig er hemmeligheden bag det naturlige look at se velplejet ud. Så mine negle kan sagtens være røde eller sorte, så længe de ser velplejede ud. 

Som jeg nævnte før, har Sally Hansens Color Therapy sat fokus på netop det med, at neglene bliver plejet, selvom de får lak på. Derfor er der skønne olier i både deres lakker og neglebåndsolier. 

Jeg er vild med tanken om, at jeg plejer mine negle, imens jeg kommer lak på! Det er noget jeg kan li’!! 

Xx Christiane

Ps. Lige nu er der super-tilbud på lakkerne i Matas. Men skynd dig! Top coaten er i høj kurs og allerede udsolgt flere steder!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være