Christiane: Madlavning – nu med barn!

Elsker du også at lave mad? 

Jeg gør – eller måske er elsker et stort ord, men jeg holder af at lave mad. Klart, er der kommet en ny dimension af glæden ved madlavning, efter at vi nu er en familie på matriklen med en guldklump, der skal have aftensmad hver dag kl 17.15. Og det er jo vores første barn, så hjemmelavet mad skal han da have – hver dag! Pludselig løber man om kap med tiden i køkkenet og madlavning går mere op i “hvad” man skal lave, end hvor skønt det er at lave den. Kogebogsforfatteren Umahro har nogle skønne opskrifter på “forbered i dag – i ovnen i morgen”-retter, ham bruger jeg en del. Derudover er skønne Jamie Oliver og hans bog “Alle kan lave mad” en favorit. Jeg ELSKER ELSKER den bog! Og så er min bibel selvfølgelig ChriChri Food-bogen med opskrifter af ChriChri’s egen Cecilie Svensson, som er nemme og smagfulde!

LÆS OGSÅ: Christiane: Blond igen?

MEN selvom der er gået hverdag i den, holder jeg stadig fast – og nyder de søndage, hvor jeg har tid til at fordybe mig i kogekunsten. 

Jeg har induktionskomfur (hvilket er amazing) og to ovne. Jeg fik mine første gryder, da jeg flyttede hjemmefra. To styks Eva Trio-gryder, og jeg har dem stadig! Jeg har nu fem gryder og alle er fra Eva Trio – egentlig har jeg ikke som sådan tænkt over, at de er fra Eva Trio. Jeg har bare været så glad for de gryder, jeg fik da jeg flyttede hjemmefra, at jeg er holdt ved og har købt samme serie.

Når ens mor giver en noget til køkkenet, som de kan stå inde for, er der ingen tvivl! Så virker det!!!! 

Lågene passer på tværs af gryderne, og faktisk har hver anden husstand i Danmark Eva Trio i hjemmet. Brandet fylder 40 år i år, og jeg vil gerne sige tillykke – og tak for at holde min mad varm – tak for gryder, der er funktionelle, kan gå i ovn, og hvor håndtagene ikke bliver varme når de står på komfuret. Basalt set – Tak for mad, Eva Trio! Og tillykke med de 40 – det er jo ingen alder – glæder mig til mange gode år endnu!! 

Slutteligt vil jeg gerne lige dele en hverdagsopskrift med jer, som I måske kan bruge i jeres hverdags trummerum – den tager cirka 30 minutter at lave og er fyldt med gode fedstoffer og masser af smag: 

Min egen opskrift på verdens bedste kylling avokado suppe – Du finder den lige her!

Velbekomme!

Xx Christiane

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og