[single_post_category_name]

Christiane: Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul!

I år har december været særligt travl, da jeg har optrådt med ELF – The musical hele måneden. Trods lidt udfordringer med stemmen, så har det været, og er, simpelthen en fornøjelse at være i Tivoli og optræde foran så mange mennesker. Stemningen er helt vidunderlig, og jeg ELSKER at gå gennem Tivoli der oser af jul. 

Julen er og bliver noget helt særligt, og jeg må indrømme, at selvom det har været en travl december, så har der stadig været tid til julehygge.

LÆS OGSÅ: Må man fejre sig selv?

Jeg håber, du har nydt december med dine nærmeste, at du har fået bagt alle de lækre julekager, du lovede dig selv, at du skulle bage i år, at du har fået set din yndlings julefilm (og lidt andre også), at du har husket at tænde kalenderlyset hver dag, at du har husket dig selv. Åh, jeg kunne blive ved. Vigtigst af alt er, at du husker at nyde den 24. – juleaften.

Juleaften er noget jeg virelig nyder at dele med dem jeg holder af, men hold nu op, selv sådan en aften går alt alt for stærkt! Og særligt i år hvor Constantin er fyldt 1 år, er der noget ekstra særligt ved julen. Så i år må tiden gerne gå en anelse langsommere, bare lidt 😉

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig jul, og så håber jeg at du får den skønneste aften med dine nærmeste. Nyd den gode julemad, nyd hinanden og for guds skyld PAS på hinanden. Kærlighed er så vigtigt, og når tiden er til det, skal vi huske at udtrykke det ekstra meget! <3

Kærlighed og tanker herfra

Christiane Schaumburg-Müller

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide