Christiane: Min hårrutine

Reklame for BaByliss

Det er ikke kun mig, der føntørrer mit hår, vel?

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at få tørt hår

Jeg kommer produkter i – vender hovedet nedad, og så får det en ordentlig tur med hårtørreren.

Min frisør siger, at jeg IKKE skal vende hovedet nedad! Ups – det gør nemlig, at man tørrer håret mod hårstråenes retning, men åhhh det er så meget nemmere, og jeg synes det er svært at fønne det, som de gør i en salon.

Mange hårtørrere er alt for varme, og har for lav styrke på luften. Håret har ikke godt af for høj varme, og det at det samtidig tager en krig at tørre håret gør det ikke just bedre.

BaByliss har specialiseret sig i at lave en hårtørrer, som fønner hurtigt, og de har lavet den mest powerfulde hårtørrer, der findes på markedet i dag, og jeg er virkelig glad for min! Det er jo dumt at bruge penge på dyre, dyre hårplejeprodukter, hvis ikke ens hårtørrer, eller for så vidt glattejern, er i orden. For hvis man bruger fx en hårtørrer flere gange om ugen, udsætter man sit hår for ekstrem varme og slitage. Derfor skal apparatet være i orden, hvis man gerne vil værne om sit hår.

Når jeg har vasket mit hår (det gør jeg 1 gang om ugen. Jeg vasker det to gange med en proteinshampoo (jeg har nemlig mange produkter i, og det giver sig selv, at når jeg kun vasker det en gang ugentligt, så er det rimelig fyldt med produkt.)

Derefter bruger jeg en plejende hårmaske med høj ph-værdi til farvet hår (blond) og så en genopbyggende proteinkur, derefter balsam, og nogle gange bruger jeg en lilla shampoo, som giver mit hår en kølig tone.

Ja, hold nu op, det tager lang tid! Men heldigvis er det kun én gang om ugen.

Derefter skal det styles.

Min hårrutine efter hårvask:

1) Hårolie i spidserne

2) Hårolie i hovedbunden, som stimulerer hurtigere vækst

3) Godt med volumemousse i håret

4) Føntørrer del 1

5) Reder blødt håret (det er først nu, at jeg reder det)

6) Føntørrer del 2 til det er helt tørt

7) Mat hår voks til at tæmme det og samle det ( bruger meget lidt hår voks, uanset om det er løst eller opsat)

Aaaand I’m ready to go!

Vil du selv prøve kræfter med dette musthave af en hårtørrer, så kan den købes hos Matas.

Xx Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være