Christiane: Derfor skal du glæde dig til jul

Når det går godt, skal det fejres!

ChriChriTV, som vi lancerede i sidste måned, går rigtig godt! Programmerne bliver set igen og igen og igen – både på YouSee og på vores egen platform ChriChriTV.dk, hvor afsnittene også ligger.

LÆS OGSÅ: Christiane: Madlavning – nu med barn!

Vi fejrede startsuccesen med en lille intim ’at the office dinner’, hvor vi havde inviteret en håndfuld influencers, som har støttet os, og som vi gerne ville takke.

Det var en TV Dinner i den mere luksuriøs klasse, vi fik nemlig en fem-retter menu fra Chefmade (konceptet er, at man får en kok hjem til sig selv, som laver en private dining). I denne anledning var det Cortsen Dining by Mads Cortsen, der stod for den helt sindssygt lækre mad! Jeg brugte service fra mit eget brand raw1835 og så havde jeg fået Erik Sørensen Vin til at sammensætte en vinmenu, og allerede efter det første glas champagne, var jeg mindre beruset! Ha! Og jeg havde ikke engang holdt mit oplæg og “tale” endnu! Åhhhh… Jeg drak masser af postevand derefter – skønt vand, som blev forsynet til os fra Københavns kommune! Tak for det.

Vi havde inviteret gæsterne til vores kontorer, hvor vi dagligt sidder og arbejder med ChriChriTV – og havde til anledningen fået lavet sweatshirts med logo. Det var en vellykket aften med masser af grin og god stemning!

Og ja, man må gerne fejre sig selv, sine bedrifter og sine successer.. Ligesom man gerne må give sig selv en fejringsgave, når det går godt og en trøstegave, når det går knap så godt! Right??

Xx Christiane

Ps. Husk, at du kan se ChriChriTV på ChriChriTV.dk eller via YouSee’s boks eller app.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide