[single_post_category_name]

Christiane: Derfor er Fifty Shades amazing!

Hvad fa’en er det med Fifty Shades-universet, der er så spændende!?

LÆS OGSÅ: Christiane: Hjerteformede æsker med chokolade? Nej tak

Jeg gik i gang med første bog, efter min bedste veninde havde læst den 6 gange – Not kidding! 

Jeg kom til side 50, og så måtte jeg simpelthen stoppe. Jeg var slet ikke fanget, som hun var. jeg havde sat mine forventninger alt for højt – jeg forventede jo nærmest, at jeg skulle få en orgasme af den – men det skete altså ikke. 

Jeg opgav forsøget og stillede bogen tilbage på hylden. 

Så kom filmen – mine veninde var straks over mig – vi SKULLE til premieren! Jeg går ikke så ofte til premierer, men okay denne her var vist noget særligt! 

Invitationen kom – gennemført og vovet. 

Jeg begyndte at glæde mig – hele det visuelle univers fik selv Agent Provocateur og Dita von Teese til at blive lidt… hmmm… fugtige i trusserne. 

Min veninde og jeg skulle mødes efter arbejde, vi havde champagne og vi skulle gøre os klar sammen som i gamle dage (eller faktisk siger vi bare altid “som i gamle dage”, men vi gør os næsten altid klar sammen). Vi hørte musik, spiste caviar, drak champagne og havde det fantastisk. 

I biffen havde de taget det seriøst – vi var virkelig til premiere. Det var med mad, drikke, iscenesatte modeller, diverse sjove fotovægge – scener fra filmen med mennesker (altså levende), hvor man selv kunne lade sig blive en del af scenen og få taget et billede. Det var ikke på sådan en decideret dirty måde, mere flirtende måske… 

Nå, ikke desto mindre så vi filmen og min venindes entusiasme smittede. Jeg kunne virkelig godt lide den film.  

Da anden film, ‘Fifty Shades Darker’ film kom, blev jeg forbavset over, at hypen var endnu vildere – og jeg syntes det var fedt.  

Min veninde (den samme som før) holdt et pre-arrangement, og der var selvfølgelig dresscode: Black and sassy! Hun havde sørget for underholdning, quizzer om bogen – goodie bags og stemningen var høj! 

Efterfølgende tænkte jeg, “Wauw, der er altså ikke mange film, der får kvinder til at samles på denne måde. Måske Twilight, men det er for en yngre målgruppe”. 

Så jo, jeg vil gerne svare på, hvorfor Fifty Shades for mig er så spændende. Det er fordi den kan bringe en flok piger sammen, få sat samtaleemner i gang, samt bare helt enkelt at være underholdende og nok til at veninderne samles. Det er en kult – det er et tema – bøgerne har sat sit spor, fordi de kan pirre og sætte billeder på fantasier. Det kan godt være, at jeg er mere til filmene end bøgerne, men det spiller ingen rolle, for jeg er til Fifty Shades-universet.

Og derfor glæder jeg mig sindssygt til vores ChriChri-arrangement, hvor vi har inviteret jer – læserne – til forpremiere på den tredje film ‘Fifty Shades – Fri’! Det bliver SÅ godt!

Knus Christiane 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide