[single_post_category_name]

Christiane: Disse produkter bruger jeg i mit hår

Indeholder reklamelinks
Jeg bliver ofte spurgt, hvordan pokker jeg får så fyldigt og højt hår… Og hvilke produkter jeg bruger. 

Jeg har jo enten sat mit hår helt stramt i en hestehale, eller også er det løst, og her må det gerne være rodet og bobbet – altså fyldigt. 

Jeg vasker kun hår én gang om ugen, og bruger derudover en del hårprodukter i løbet af sådan en uge. Det betyder også, at det fylder mere og mere, jo længere vi kommer hen på ugen.

Nedenfor har jeg lavet en liste over de produkter, jeg bruger. I øjeblikket er de fleste fra Redken, og det skyldes den simple årsag, at det er dét mærke, min frisør bruger – og jeg køber nu engang produkter hos min frisør. Jeg er sikker på, at næsten alle mærker har tilsvarende produkter – bare lige så det er sagt. 

Min hårrutine efter hårvask:

1) Hårolie i spidserne (Her bruger jeg Balmain – Argan Moisturizing Elixir).

2) Hårolie i hovedbunden, der stimulerer hurtigere vækst (Swiss Clinic) – dette bruger jeg kun, fordi jeg efter graviditeten tabte en del hår. 

3) En god omgang volume mousse i håret  (Her bruger jeg Redken Guts 10 volume foam).

4) Føntørrer første del.

5) Først nu reder jeg mit hår. Dette gør jeg med en Wet Brush.

6) Føntørrer igen, indtil mit hår er helt tørt.

7) Slutteligt bruger jeg mat hår voks til at tæmme og samle det. Faktisk bruger jeg en lille smule, uanset om det er løst eller opsat. Her bruger jeg Rough Paste 12 working material, som også er fra Redken.

Det er simpelthen sådan min rutine er, når jeg lige har vasket hår.

Hvis mit hår derimod skal sættes helt stramt op, bruger jeg selvfølgelig meget rough paste I, reder og sætter det. Derefter får det en tur med hårspray (Redken Styling Hairspray Pure Force 20 Non-Aerosol Fixing Spray) og til sidst glimmerspray, hvis jeg gerne vil have det meget shiny (Glimmer Shine Spray fra Moroccanoil).

Hvis jeg skal have løst hår, tuperer jeg det, og kommer lidt Quick Tease 15 Backcombing Finishing Spray i dér, hvor jeg har tuperet. Hvis jeg vil have det endnu mere tørt og fyldigt giver jeg det en tur med Oribe Dry Texture Spray.

Shop produkterne her:
Argan Moisturizing Elixir fra Balmain

Swiss Clinic Hair Renewal Serum

Guts 10 volume foam fra Redken
Wet Brush fra H. H. Simonsen

Rough Paste 12 working material fra Redken

Styling Hairspray Pure Force 20 Non-Aerosol Fixing Spray fra Redken


Glimmer Shine Spray fra MoroccanOil

Dry Texture Spray fra Oribe

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide