Christiane: Blondes have more fun

Jeg måtte simpelthen…

Mit blonde ego kunne ikke leve i skyggen længere!

LÆS OGSÅ: Christiane: Hjælp – jeg taber håret!

Det var ikke helt uden kvaler, at min frisør Signe Eflund lod afblegningen overtage mit hår.

Mit hår er nemlig stadig medtaget og stadig meget sensitivt. Siden graviditeten har hun arbejdet på at få det tilbage – og det er blevet SÅ meget bedre og jeg har virkelig kunne både se og mærke en forskel.

Men sensitivt det er det stadig. Og netop også fordi jeg ynder at sætte det i en top stram hestehale konstant med tonsvis af produkter i – er det også knækket sådan midt på.

Og det er jo ikke sundeste for håret! Men, men, men – jeg var så klar på forandring og blonde toner – så jeg måtte bare! Og Signe er dronning til at skåne håret for lange processer etc., så det var i de bedste hænder! Jeg er superglad for resultatet og er SÅ klar til forår – nu mangler jeg kun en ting!!!! Sol i fjæs !!!!

Kys fra den blonde dame!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er