Christiane: Her er mine problem solvers

Indeholder reklamelinks

Denne artikel er et uddrag fra ChriChri-magasinet The Positive Issue, du kan blive abonnent her.

Christiane løfter sløret for 13 personlige favoritter, tips og tricks, som alle gør hverdagen smukkere, sjovere og meget nemmere.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse produkter bruger jeg i mit hår

1. Den perfekte rejsetaske 

Denne taske fra Stolbjerg er amazing! Udover at være en taske, er det også et fantastisk boligtilbehør. Man kan have magasiner i den, man kan have sokker, bh’er – ja, hvad der nu passer. Jeg har min hængende på Constantins værelse med huer, sokker osv. i. Derudover er det jo også en rejsetaske, som bare kan rulles sammen – og vupti!  Du er klar til at tage på ferie, og alle dine eller dit barns ting er opdelt!

Infinity Bag fra Stolbjerg, lys kanvas, str. M, 1.499 kr.

2. Gem rodet væk – i en sæk med lakridskonfekt!

Dottie-opbevaringspose fra &Copenhagen er smart som vaskekurv eller til opbevaring. Jeg har mine stående i stuen og på badeværelset. I stuen kommer jeg alt det, der roder, ned i den – især, hvis der kommer gæster, er det en helt perfekt løsning. På badeværelset fungerer den som vaskekurv.  

Dottie-opbevaringspose fra &Copenhagen, 199 kr.

3. En rejsetrolley med mening! Denne trolley købte jeg, fordi jeg blev helt solgt, da jeg kiggede ned i den. Der er mange forskellige rumdelere, og den er totalt praktisk – totalt mig! Jeg har dog endnu ikke brugt den, da vi ikke har været på Constantins første rejse endnu – nå ja, fik jeg sagt, at det er en trolley til babysager. Glæder mig til at få den brugt!

Storksak rejsetrolley, 1499 kr.

4. Smør dig ind i olie – uden den klistrede fornemmelse.Jeg er blevet stor fan af Sard Arganolie. Især her efter jeg har født, og alt, hvad man foretager sig af personlig pleje, skal nås på få minutter. Det vidunderlige er, at olien trænger så hurtigt ind i huden, at man kan tage tøj på med det samme bagefter.

Sard Arganolie, 265 kr.

5. Træt af, at din tv serie kun har 1 sæson? Grand Hotel holder dig fast i 66 afsnit!

Åhhhh … denne serie var der en på Instagram, der anbefalede mig, og tusind tak for det! Udover at jeg slugte alle sæsonerne på no time, så lærte jeg jo nærmest også at tale spansk. Det er den vildeste soapserie – I ved, dem, hvor et afsnit ender med, at der er en, som siger ”I’m not your mother”, og skubber nogen ned af trappen! Kan I føle det? Jeps, man er ved at gå til af spænding!

Serien kan ses på Netflix.

6. Chiliplastre til lindring af smerter! Det fuckiiiiiiiig virker!

Hos Amoxa kan man købe chiliplastre af akupunktør Hella Ella. Plastrene, som indeholder chili, sættes på lænden (eller maven) der, hvor du har smerte under veerne ved fødslen. Det frigiver varme og lindrer. Jeg var meget glad for virkningen og overrasket over, hvor lang tid det holdt – hele vejen igennem! Man kan selvfølgelig også bruge dem som lindring generelt – og ikke kun ved fødsel.  

En pakke sælges i Amoxa for 75 kr.

7. Få en tryg fødselsoplevelse 

Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have en jordemor, som jeg var tryg ved, og som kunne føre mig igennem min fødsel og hele forberedelsesprocessen. Det er de bedste penge, jeg har brugt. Det var simpelthen så trygt at have min jordemor Sara (www.denrigtigejordemoder.dk) ved min side og in front. Hun var på fra den spæde start, lige fra fødselsforberedelsen, gennemgående tjek og fødslen – til ammetræning/teknik og alverdens baby-spørgsmål.

Ammegaranti. Varighed cirka 8 timer – pris 4.900 kr.

9. Say what – vask dit tøj med naturlige sæbebær!

Jeg er jo ikke et øko-monster – meeeen i takt med, at jeg er blevet mor, er jeg blevet meget mere miljøbevidst, og så har jeg jo altid være meget økonomisk bevidst. Disse sæbebær er hudvenlige, kemikaliefrie og meget effektive. De kommer fra træer, der vokser i Indien og Nepal, og er derfor helt naturlige.  

1 pose sæbebær, 150 kr.

10. Få dit tøj til at dufte godt – helt naturligt.Jeg har Karmamejus duftposer hængende i alle mine skabe og liggende i mine skuffer. Jeg elsker, når ens tøj dufter godt – ja, jeg elsker faktisk også megaparfumeret vaskemiddel, men desværre så har jeg børneeksem, der kommer og går, og med et spædbarn i huset så går det bare ikke med for mange kemikalier. Derfor er disse duftposer et stort hit hos mig.

Karmameju duftpose, 79 kr.

11. SOS-hjælp til ømme babygummer 

Multi-Mam Babydent fra Nordic Consumer Health er helt perfekt til babyer, som er ved af få de første tænder. Den 100 % naturlige og sukkerfri gel lindrer øjeblikkeligt det hævede og irriterede tandkød, som kan blive virkelig ømt, når bisserne begynder at vokse frem. Et godt tip er at komme gelen direkte på barnets sut eller bidering!

Multi-Mam Babydent fra Nordic Consumer Health kan købes på Apoteket, 110 kr.

12. Dit ansigts bedste ven

Jeg har aldrig gået så meget med makeup, som lige da jeg blev gravid. Jeg følte mig sådan lidt chubby-agtig i de første 4-5 måneder, før man rigtigt kunne se, at jeg var gravid. I denne periode fik den ikke for lidt med contourpaletten: godt med mørkt under kindbenene og i tindingerne, og så var jeg klar. Denne palet er den bedste, jeg har prøvet, jeg bruger den også som øjenskygge, hvor både de lyse og mørke farver er perfekte på øjnene.  

NYX Highlight & Contour Pro Palette, 160 kr.

13. Skyl dit hår i eddike, og rens det for kalk

Det er åbenbart et gammelt tip, som jeg ikke selv kendte, før min frisør fortalte mig om det. I Danmark har vi meget kalk i vores vand, men når du skyller håret i eddike efter en hårvask, kan du herved rense det for kalken. Du skal anvende almindelig husholdningseddike, og det kan gøres op til to gange om ugen. Doseringen er ½ kop til et stort vaskefad.

LÆS OGSÅ: 10 fund der gør dine huslige pligter sjovere

Artiklen her var et uddrag fra ChriChri-magasinet The Positive Issue, du kan blive abonnent her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være