Spørg Christiane del 1: Her er svarene på jeres spørgsmål 

I vores nyeste magasin ‘The Good Read’ svarer jeg på en masse spørgsmål fra jer – vores dejlige læsere. Men da jeg fik over 700 henvendelser, var det altså en udfordring at få plads til dem alle sammen i magasinet. Ha, det kunne jo være en hel bog. Til gengæld svarer jeg på nogle af de spørgsmål, som ikke kom med i magasinet og i næste uge får I så næste omgang.

PS. I magasinet kan du læse meget mere om mit forhold til BOTOX, hvad Liam tænker om min karriere og meget andet. Bliv abonnent lige HEEEER..

LÆS OGSÅ: Endelig! Se forsiden til vores nye magasin her!

Q

Har du altid godt kunne lide makeup og tøj?

A

OH yes! Har dog aldrig været særlig brand-fikseret. Men har uden tvivl en lidt farlig samlertendens.

Q

Hvad skyldes din succes?

A

Hmm… gode ideer, hårdt arbejde, vilje og satsning.

Q

Hvordan er du sluppet af med dine pigmentforandringer i ansigtet? 

A

Er faktisk ikke rigtig sluppet af med dem, men tak for komplimentet 😉 Det svinger meget alt efter årstid, hvor kraftige de er. Jeg er mindre i solen end førhen, og det betyder meget. Jeg bruger ikke nogle produkter mod det – som alle andre er det først, når det bliver rigtig slemt, at jeg begynder at gøre noget ved det (i stedet for at forebygge), og pt. lever jeg fint med det.

Q

Hvor kan man købe ChriChri Magasinet? 

A

Det kan du her

Q

Kan man købe ChriChriTV Popcorn-sweateren nogle steder? 

A

Desværre ikke. Det var til en sweater lavet til vores medarbejdere og ikke med et kommercielt formål. Men du har helt ret, den burde sælges – den er mega fed, men det bliver altså ikke i denne omgang.

Q

Du har gang i så mange forskellige projekter, hvordan strukturer du din dag?

A

Det er et stort rod – og så alligevel nøje tilrettelagt. Mine dage er meget betonet af ting, der kommer ind fra højre – mails der skal svares på ASAP osv., så det er svært at strukturere nogle gange. Men jeg prøver at afsætte dage til de forskellige ting. En ChriChri.dk-dag, en ChriChriTV-dag, en ChriChri Journal-dag osv. Men oftest bliver det et stort mix af det hele. Her på det sidste er jeg dog begyndt at sætte tid af til mine større opgaver. Jeg sætter et stopur på fx 60 min, har min telefon på flightmode og går i gang. Det er effektivt.

Q

Hvad gør dig ked af det?

A

jeg er sjældent sådan rigtig ked af det, men jeg kan føle mig enormt presset, og det kan gøre mig dagsdeprimeret, som jeg kalder det. Det er en følelse af afmagt og mangel på handleevne. Det er ikke at være ked af det, men det er i hvert fald ikke sjovt.

Q

Bliver du nogensinde stresset?

A

Ja. det gør jeg. Når jeg ikke kan overskue ting.

Q

Yndlings feriedestination?

A

Korsika og Thailand.

Q

Er du bange for at blive ældre? 

A

Egentlig ikke – jeg har førhen higet efter at blive voksen; at skabe en familie, have en stabil karriere etc. Jeg kan faktisk godt lide ”voksen”-livet og er rigtig glad for nuet, men også for alle de ting, jeg har at se frem til – drømme og store projekter – det er med til at gøre fremtiden lys og spændende.

Q

Hvem inspirerer dig?

A

Ikke hvem, men hvad og svaret er Instagram

Q

Er mænd bange for dig, fordi du er en stærk selvstændig kvinde? 

A

Ha! Det ved jeg ikke! Det er ikke noget, som jeg sådan har tænkt over. Er det ikke omvendt? Bliver mænd ikke betaget af kvinder, der har ambitioner?

Husk at du kan læse endnu flere spørgsmål og svar i ‘The Good Read’. Se, hvor du køber det her.  I næste uge afslører jeg her på ChriChri.dk, hvad jeg faldt for ved Liam og alt muligt andet, så stay tuned 😉

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være