[single_post_category_name]

Spørg Christiane del 2: Her er svarene på jeres spørgsmål 

Som jeg også skrev i sidste uge, svarer jeg på en masse spørgsmål fra jer – vores skønne læsere, i vores nyeste magasin ‘The Good Read’. Men da jeg fik over 700 henvendelser var det altså en udfordring at få plads til dem alle sammen i magasinet. I sidste uge svarede jeg på en del af dem her på ChriChri.dk og nu får i så resten, men vil du ha’ det hele med, må du altså købe magasinet, hvor jeg bl.a. fortæller om mit forhold til BOTOX, hvad Liam tænker om min karriere og meget andet. Bliv abonnent lige HEEEER..

LÆS OGSÅ: Spørg Christiane del 1: Her er svarene på jeres spørgsmål 

Q

Hvad er historien bag din søns navn?

A

Han er opkaldt efter Konstantin den Store – græsk kejser.

Q

Man kan ikke altid være en stærk kvinde, hvad er du bange for?

A

Jeg tænker ikke på mig selv som stærk eller svag. Det er nok mere noget, andre tænker om én. Jeg ved, at jeg har en god mængde selvtillid, men jeg er også usikker. Jeg har dog en evne til at ”bare at gøre det” dvs. jeg kan være rigtig usikker eller bange for noget, men alligevel kan jeg få det til at se legende let ud. For eksempel til et foredrag – bagefter kan jeg godt tænke; ”Hvorfor var jeg dog bange for det? Det gik jo så fint! Kan jeg gøre det igen?!”

Q

Hvad gør du for at holde dig fit?

A

Tager tøj på, der skjuler, at jeg ikke er det.

Q

Har du altid været klar over, hvilken vej du ville gå karrieremæssigt?

A

Både og… Jeg har ALTID vidst, at jeg ville ”skabe” – gøre ideer til handling.

Det må man sige, at jeg gør i dag.

Q

Hvordan er det at være sammen med en kendt sanger?

A

Haha. Det er meget normalt.

Q

Hvad faldt du for ved Liam?

A

Det er ikke forkert at sige, at hans ord tryllebandt mig. Han er en eminent storyteller og dernæst den mest talentfulde og vidensbegærlige mand, jeg kender.

Q

Hvilken læbestift bruger du? 

A

Lige nu har jeg en læbestift på fra GloMinerals – fixtation.

Q

Hvilken mascara bruger du? 

A

Jeg bruger den fra Clarins Supra Volume.

Q

Hvor ser du dig selv om 5 år?

A

I et hus i Dublin.

Q

Hvordan var du som barn?

A

Et stort smil

Husk at du kan læse endnu flere spørgsmål og svar i ‘The Good Read’. Se, hvor du køber det her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide