[single_post_category_name]

Christiane: Her er mine favoritter fra The Good Read Issue

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Good Read Issue. Hvis du vil læse mere kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne.

Christiane løfter sløret for sine 10 personlige favoritter, som alle gør hverdagen lidt sjovere, smukkere og bedre. Du kan bl.a. finde hendes foretrukne festival-look, samt hvilke øreringe hun ønsker sig i øjeblikket i magasinet. Herunder kan du se 3 udvalgte favoritter:

LÆS OGSÅ: Christiane: Her er mine problem solvers

Mofibo-abonnementIngen sommerferie uden litteratur. Og sommerferien er for kort til kun at satse på én bog. Man skal ikke spilde tiden med at læse noget, der ikke fanger en. Så der skal valgmuligheder til. Jeg har et godt valg til jer, der ikke har nydt Lucinda Rileys bøger endnu – kom i gang!

Blanche

Jeg er obsessed med hoodies, og dette nye bæredygtige danske mærke har lavet hoodies, der er lige i min ånd. Den lyserøde er et must-have til min garderobe!

Eliza was here – Unikke og autentiske ferier

I år vil jeg herhen med veninderne. Tænk engang, bare dase en hel uge, læse bøger og sludre dagen lang! Jeg er vild med denne hjemmeside, fordi den har formået at udvælge nogle super lækre steder, hvor man virkelig får fornemmelsen af at få skræddersyet en privat ferie.

Find de 7 øvrige favoritter i The Good Read Issue, her kan du blandt andet finde ud af, hvordan mit festival-look skal være til sommer samt hvilken graviditetsserie jeg anbefaler!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide