[single_post_category_name]

Christiane: Sådan sikrer du underholdningen til festen!

Mangler du anderledes underholdning til dit firma arrangement? Team ChriChri har svaret!

LÆS OGSÅ: Spørg Christiane del 2: Her er svarene på jeres spørgsmål 

Vi skulle forleden fejre udgivelsen af vores 6 magasin ’The Good Read Issue’, som vi har knoklet hårdt for at nå i mål med, og jeg skulle stå for at finde det underholdende element. Hmmm… En stripper ville være the obvious choice, og jeg skal indrømme, at jeg var fristet til det, MEN mandagen før eventet står jeg i køkkenet efter at have ryddet op i køkkenet (ja, sådan noget kan jeg også!) og kigger i et gratis magasin, der hedder ’NORD’, som man får i Nordsjælland.

Først falder jeg over en artikel af min tidligere kollega fra 2900 Happiness-dagene, nemlig Søren Bregendal, der skriver om en såkaldt broccolirevolution. Det blev jeg lige nødt til at læse – Broccoli og Søren Bregendal – det lyder mærkeligt! Nå, men han er altså blevet veganer og skriver meget interessant om, hvor meget godt det havde ført med sig, og mente, at vi alle skulle overveje en broccolirevolution. Jeg elsker broccoli – det gør jeg da – især til en rød bøf 😉 (Nå, det var en lille sidenote – tilbage til underholdningen).

Men efter falder jeg så over en annonce, hvor der står: 

Hypnotisør og tankelæser:

Psykologisk entertainer Mikkel R. Karlsen tilbyder dig medrivende og fascinerende live underholdning, som du aldrig har det oplevet før. Set på bl.a. DR1, TV2 og CANAL 9.

Der stod ikke så meget mere, men jeg var allerede nysgerrig. 

2 timer senere var Mikkel hyret (dette er ikke en betalt annonce btw) og underholdningen var klar – tøserne skulle nok blive overraskede.

Jeg anede ikke selv noget om showet, jeg lige havde booket andet end det, der stod på hjemmesiden.

Man kunne vælge mellem:

Hypnose show og tankekontrol   

Jeg havde valgt showet tankekontrol og OMG blev vi lige kontrolleret!!!! Vores hjerner blev tæsket meget mere igennem, end nogen stripper ville kunne ha’ opnået!

Det var sindssygt – vi forstår det stadig ikke helt.

Han gættede alt, hvad vi tænkte – han gættede ting, han aldrig ville kunne ha’ googlet sig til eller på nogen måde vidst. Vi følte os som verdens mest letlæselige mennesker – selvom vi prøvede at være so hard to read… Det var så sjovt og tankevækkende, samtidig med at vi ikke snakkede om andet hele aftenen.

Man kan sige det med 2 ord: Det var i den grad mind blowing!

Så ja, jeg vil bare give et godt tip videre, hvis du sidder i en koncern eller i et firma, hvor I mangler underholdning til et firmaevent eller er i gang med at planlægge et polterabend… Det her er the shit!

 Du kan læse mere om Mikkel Karlsen her.


 

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide