[single_post_category_name]

Christiane: Min guide til solkysset hud 

Jeg er stor fan af Swiss Clinic – især af deres skinroller og tilhørende ansigtsmaske.

LÆS OGSÅ: Christiane: Min guide til smuk hud

Hver gang Swiss Clinic introducerer et nyt produkt, må jeg bare tage hatten af. Og lige nu står jeg med deres nye selvbrunerserie til ansigtet i hånden – samt hatten!

Nemlig Self-Tan pads og Self-Tan Drops.

Fredag skulle jeg gøre mig klar til Celebrity Ninja launch på D’Angleterre (en kæmpe, kæmpe, kæmpe fest), men selvom solen havde skinnet i over en uge, var jeg (stadig) ligeså bleg som i februar! For mit skrivebord er placeret indenfor, og jeg sidder jo ligesom dér hele tiden. Altså jo, jo, jeg nyder solen max om eftermiddagen, når jeg tager fra kontoret! Men har bare ikke sådan decideret tid til at sole mig. Det er også lige meget! Pointen er, at brun er eller var jeg i hvert fald ikke! Så dér var Swiss Clinic endnu engang en ven i nød.

Behandlingen – eller proceduren, lyder alt sammen meget alvorligt! Det er det ikke – det er super lige til. Det består af 2 nemme trin: 

Morgen: Rens dit ansigt og kom nogle dråber af Self-Tan Drops i din dagcreme eller påfør det direkte i ansigtet. Nemt, ikk’?

Aften: Rens huden og påfør forsigtigt og jævnt en Self-Tan Pad i ansigtet og på halsen, inden du skal sove. Det er denne, der er pillow proof, og som du skal sove med, uden det smitter af. Det er et top point for mig! For jeg har så mange pudebetræk i lettere orange efter en omgang self tan.. Og så slipper du endda for den der selvbrunerlugt, som mange af os kender. Simpelthen fantastisk. 

Når du vågner næste morgen, er der kun én ting at sige: ”You’ve been sunkissed!”

Det er jeg i hvert fald!!! Se selv:

 

 Du kan købe det her på Swiss Clinics egen hjemmeside, eller hos Matas og Magasin.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide