[single_post_category_name]

Christiane: Min tur til Vegas i billeder

Artiklen indeholder reklamelinks

Allerede kort tid efter jeg blev samlet med min mødregruppe tilbage i 2016, besluttede vi, at når børnene var gamle nok skulle vi en tur til Las Vegas. Det blev så en realitet her 1,5 år efter. Fire dage havde vi i den spilleglade by og vi nød det i fulde drag! Her kan du se lidt af, hvad vi lavede.

LÆS OGSÅ: Irina & Camilla Frederikke: Disse 3 beautyprodukter kan vi ikke undvære

High roller 
I kender måske London Eye? Det er lidt a la det. Et kæmpe kæmpe pariserhjul, hvor man sidder i en glasboks og kigger ud over Vegas. Det er udsigten værd!

JLo
Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige! Det var breath taking! Hun er jo bare for lækker og jeg er kæmpe fan! Så at stå SÅ tæt på hende var en stor stor oplevelse!

Baz 
En lille musical-fan er der vel i os alle, og her får man alle klassikerne! Det var som at se American Idol live eller sådan noget for de sang alle så vildt amazing! Virkelig et godt show!

Magic Mike 
OMG a must see!!!! Hold nu op, det er det fedeste show og mest grineren oplevelse! Piger, der hviner og skriger, kaster falske dollar bills og drikker champagne – alt imens vi kigger på mænd, der danser – ja, danser for her er der tale om nogle fantastiske dansere og showet er SÅ godt sat sammen med vildt meget humor! Love it! 

Grand Canyon Tour med Maverick Helicopters 
Jeg har seriøst højdeskræk og måtte have lukkede øjne, da vi lettede og fløj over The Strip i Las Vegas – som jeg jo så gerne ville have set! Resten af turen havde jeg åbne øjne og ærgrede mig lidt over, at jeg var så dum at have dem lukkede til at starte med! Øv… 

Outlet shopping, Primm og North Premium Outlet  
Jamen, jamen… om jeg er gået amok! Ha, jeg er gået SÅ amok! Min søn har fået skiftet hele hans garderobe og kan nu kun ses i Ralph Lauren, Levi’s, Calvin Klein, Nike, Adidas, Oshkosh, Tommy Hilfiger og GAP! Et heaven for mødre!  

Vdara hotel
Vadara er del af MGM group og er et super hotel! Med store værelser! Vi boede i en suite og havde en fantastisk udsigt! Man kunne gå lige ned på The Strip, så vi undgik Uber… For det meste. (BTW så er Uber klart at foretrække frem for taxa – Det koster det halve!)

Og så skal man have varmt tøj med! Også selvom der altid er varmt udenfor i Las Vegas. Jeg måtte købe bukser og sweater – det er iskoldt indenfor overalt! 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide