[single_post_category_name]

Christiane: Mine tips til et smukt middagsbord

Pssst.. Hvis du ikke allerede ved det, så får du 25% rabat til Simple Feast, hvis du bruger rabatkoden CHRISTIANE25.

LÆS OGSÅ: Christiane: Fra kødspiser til…

For mig er det vigtigt, at man sætter sig og spiser aftensmad ved middagsbordet, som en familie. Sådan er jeg vokset op, og sådan må det gerne blive ved med at være. Og jeg er faktisk rigtig god til at dække et flot middagsbord, hvis jeg selv skal sige det. Til gengæld kniber det med altid at få tid til at lave et godt måltid mad fra bunden. Men det har jeg heldigvis fundet en løsning på. I videoen kommer jeg med mine bedste råd til borddækningen og forklarer nærmere, hvad jeg gør for at spare tid på madlavningen.

Enjoy!

Husk de 25% ladies! Koden er CHRISTIANE25 , og du blive medlem lige her <3 Koden gælder kun i 30 dage, så skynd dig.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide