[single_post_category_name]

Christiane: Der skulle ske noget nyt!

Omg.. jeg er SÅ meget ude af min comfort zone lige nu! Lyserødt hår? Mig!?!? Nej, nej, nej… Men kender i det – I needed a change… Og så har jeg en veninde, der forsikrede mig om, at crazy color altså forsvinder efter cirka 4-6 hårvaske! Sådan helt væk!

LÆS OGSÅ: Se videoen: Pelle Hvenegaard får tårerne frem hos Christiane 

Jeg var stadig ikke helt sikker, men jeg gør, som jeg jo nogle gange gør, når noget kan blive vendt og drejet for meget! Jeg springer ud i det. Siger ”fuck det – Let’s do it!’

Jeg gik til min frisør Wooma, som jo netop har ry for, at de rocker crazy color for hårdt! Og er de bedste i byen til det!

 

Så voila – My new summer look!!

Er jeg glad for det?

Ja! Det er jeg faktisk… Måske fordi jeg ved, at det går væk igen. For det er ikke mig, men det er sjovt, det er anderledes og skal jeg været ærlig, så får det mig til at se yngre ud… Det er helt fint for mig denne sommer!!

Pink it is!!!!


Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide