Christiane: Min redning efter hårtab

Annonce for HairLust

Det lyder måske mærkeligt, at man kan tage vitaminer i en vingummi – men det er faktisk ikke særlig underligt – snarere genialt.

LÆS OGSÅ: Christianes favoritter til sommergarderoben

HairLust gummies er et meget simpelt produkt.. Det er et kosttilskud til dig, der ønsker et længere og/eller stærkere hår. Lækkert og simpelt – og så er det i øvrigt dansk!

Med tre vingummier om dagen får du tilført vitale vitaminer, mineraler, aminosyrer og næringsstoffer til håret. Formål: At dit hår kan vokse sig stærkere og længere.

Og det er altså ikke det eneste, for vingummien er desuden:

 • Velegnet for vegetarer & allergikere
 • Fri for gluten, laktose, soja og gelatine
 • Kan øge hårvæksten & bekæmpe hårtab
 • Kan forebygge spaltet og knækket hår
 • Sunde og kalorielette vingummier
 • Naturlig farve fra lilla gulerodssaft
 • Kan gøre de nye hår sundere og tykkere
 • Højt indhold af biotin 5,000 mcg
 • Naturlig smag fra jordbær

Da jeg skulle tage billeder til denne artikel, var jeg ved at æde en hel krukke af de lækre vingummier, fordi jeg totalt glemte, at det var vitaminer (de smager seriøst for vildt). Til hvert billede skulle jeg jo lige smage på dem. Jeg måtte lige huske mig selv på, at der er tale om et kosttilskud og ikke en pose Matadormix. Det er faktisk en forklædt  “pille”, man spiser. Så lad ikke synet og smagen bedrage, dette ER vitaminer, og man skal kun spise tre om dagen. Jeg skriver dette for at illustrere, hvor nemt det er at spise HairLust frem for at tage piller. Der er en verden til forskel. Du glemmer ikke at spise dine HairLust-gummies, du glæder dig til at spise dem! Jeg er selv en af dem, der ikke bryder mig om at sluge piller. Jeg kan have ondt i halsen en hel dag – kender I den der følelse, hvor det er som om, at man bare ikke slugte pillen ordentligt? Den har jeg ofte. 

Men nu er jeg SÅ meget med på Hairlust-bølgen… Og jeg ville ønske, at jeg havde hørt om det tidligere!

Da jeg havde født min søn, forvandlede mit hår sig til tynde porøse hårstrå. Jeg tabte seriøst mit hår og jeg var i chok! Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg begyndte en regelmæssig process hos frisøren, hvor jeg fik proteinkurer og dernæst fik jeg klippet et godt stykke af. Med andre ord – jeg gik fra langhåret til korthåret. Og man skulle ikke tro, at det gjorde nogen forskel at klippe det af – men det gjorde det! Dernæst begyndte jeg at spise nogle piller, jeg havde købt i Frankrig til hår, altså nogle piller med masser af B-vitamin.

Og ved i hvad? Det virkede!

Det virkede at fodre mit hår med den gode sammensætning af B-vitaminer og tilskud specielt beregnet til hår.

Men åhhhhh… Det havde været så meget nemmere, hvis jeg havde fået øjnene op for HairLust dengang, blandt andet pga. mit problem med at sluge piller 😉

Det er bare nemt! Man kan ikke diskutere indholdet – for det virker! Der er de vitaminer i, som er de eneste, der kan redde dit hår indefra. Prisen er rimelig, synes jeg. 249 kroner for en bøtte! Det er langt billigere, end de piller jeg købte i Paris. 

Holdet bag HairLust er som sagt danskere, og da de startede firmaet i 2016, havde de en klar målsætning: At gøre det muligt for hvem som helst at få et langt, sundt og smukt hår – uanset hårtype eller hårfarve – og vigtigst af alt skulle det være en nem og overkommelig løsning. Jeg må bare sige tillykke – det er lykkes! De har i øvrigt også andre produkter som shampoo, hårkurer, conditioner og andet, som du kan bruge sammen med dine Hairlust gummies, så dit hår til at blive langt og lækkert.

Hvis I vil høre andres mening så tjek dem på Trustpilot, hvor de har en god score, og der er virkelig mange anmeldelser.

 

P.S.: Du har brug for vitaminer til dit hår, hvis:

 • Du har oplevet stress, der har givet tyndere hår og forringet hårvækst
 • Du ønsker at give din hårvækst den bedste ernæringsmæssige støtte til et smukt og langt hår
 • Du fortryder et klip hos frisøren, og dit hår er blevet for kort
 • Du bruger varmeapparater, stylingprodukter eller farver dit hår, som gør håret tørt og ødelagt
 • Du har svært ved at gro et langt hår på grund af, at dit hår er kruset eller tørt
 • Dit hår kontinuerligt knækker eller spalter
 • Du har været gravid og derfor har oplevet hårtab og tyndt hår
 • Du har oplevet hormonelle forandringer grundet fx overgangsalderen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Mai-Britt

  Rabatkode virker ikke

 2. Bitten Hansen

  Jeg kan ikke få koden til at virke

  1. Team ChriChri

   Kære Bitten,
   Åh det er så surt. Men det er simpelthen fordi artiklen er fra sidste år 🙁
   Men kom snart igen, der er nyheder fra Hairlust efter sommerferien som vi glæder os til at dele med jer <3
   KH Team ChriChri

 3. Maria

  Tak for anmeldelsen, kan man tage dem imens man ammer?

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være