[single_post_category_name]

Christiane: Sandheden om mit pink hår

Her kommer sandheden: kan den lyserøde farve gå ud igen?

I har nok læst hvor grænseoverskridende, det var for mig at farve mit hår pink. Hvis ikke, kan I i hvert fald læse om det her.

Men jeg gjorde det, og blev virkelig overrasket. Det var faktisk ret fedt! Det blev farvet med crazy color hos min frisør Wooma. Der fik jeg at vide, at det kunne vaskes ud med fem hårvaskninger. Og det er dét, der har gjort mig nervøs hele tiden. Mit hår er jo sygt afbleget – ville det lyserøde gå væk igen?! Hvis ja – så er det ikke sidste gang, jeg gør det. Hvis nej – OMG, jeg gør det aldrig igen så!

LÆS MERE: Christiane: Min redning efter hårtab

Allerede to dage efter at have haft pink hår, mødte jeg en der fortalte mig, at det aldrig ville gå ud! Jeg blev helt angst og skyndte mig hjem og vaskede det 3 gange i træk. Mine overarme var fuldstændig færdige af alt den hårvask – det er faktisk ret hårdt for armene!

Efter et bad med tre hårvaske så det sådan her ud: 

Wow…. det var jo så godt som ude. Der var kun er lille bitte lyserødt skær som faktisk var svært at fange på billeder.

I foregårs vaskede jeg det endnu engang, og det ser nu sådan her ud: 

Det er med andre ord helt væk!!!! Jeg fortryder nu lidt at jeg vaskede det ud så hurtigt, men på den anden side ved jeg nu, at det ikke er sidste gang, jeg gør det!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide