[single_post_category_name]

Christiane: Fra kødspiser til…

ANNONCE.

RABATKODE I TEKSTEN! Kun et begrænset antal rabatkoder uddeles, så skynd dig (Men læs lige min tekst først… Tak )

LÆS OGSÅ: Christiane: Min redning efter hårtab

Kan man være kødelsker og spise vegetarisk?

Jeg er kødspiser. Jo rødere, des bedre, saftige bøffer skal helst være på menuen, når jeg går ud og spiser!

Derfor undrer det mig også, at jeg uden så meget at tænke over det, nu faktisk spiser kødfrit 3 gange om ugen – hvis man altså ser bort fra min hakkebøf til morgenmaden (ej, den gemmer jeg til de andre dage)! Min nye livsstil skyldes konceptet Simple Feast, og du kan lige nu spare 25 % ved at bruge rabatkoden CHRISTIANE25 – Ja tak!

Jeg må simpelthen bare konstatere, at der er ÉN ting, der kommer foran kød – og det er SMAG! Hvis det smager godt, så har du mig!

Testen er enkel: Sæt mig propmæt foran en tallerken, og hvis det smager godt, sååååå kan jeg altid lige finde lidt ekstra plads 😉

Jeg craver stadig bøffer – fordi jeg synes, de smager godt. Men 3 dage om ugen er jeg altså nu kødfri.

Hvorfor Simple Feast?

Jeg vil sige det sådan, at Simple Feast både er til dig, som måske har en travl hverdag, og som trænger til lidt aflastning på madfronten, ligesom den er god til dig, som egentlig har god tid til at forberede måltider fra bunden, men som kan have brug for at få inspiration og ideer til, hvordan en vegetarmenu også kan se ud. (Husk – med rabatkoden CHRISTIANE25 får du 25% i rabat ovre hos Simple Feast)

Og hvis du ligesom mig har lyst til hjemmelavet mad, men bare må konstatere, at du ikke har tid hver eneste dag til at stå i køkkenet i 2 timer, så er Simple Feast genialt.

Ugekassen består af mad til 3 dage. De er økologiske, vegatariske eller veganske og pre-made, så derfor skal de kun arrangeres og varmes.

Udover at måltiderne er sunde, så er der endnu en grund til, at jeg personligt finder konceptet genialt. For visionen for Simple Feast er at bevæge verden hen mod at leve sundere og mere bæredygtigt. Det gør de bl.a. ved at bringe smag, kvalitet og enkelthed gennem deres mad ud til deres kunder. Der er fokus på plantebaseret kost med det fornål, at det gavner vores planet. Så det er altså dobbelt op på god samvittighed!

Jeg synes eksempelvis, at det er rigtig rart, når jeg støtter et firma, som har nogle visioner – og efter jeg er blevet mor, er der da ingen tvivl om, at jeg er begyndt at tænke mere over at være med til at gøre noget godt for den verden, som min søn skal vokse op i.

Sidder du nu derude bag skærmen og tænker, at det liiige lyder lidt for omfattende, så er det altså langt fra realiteten. Jeg har f.eks. bare hentet ’Simple Feast – Min Mad’-app’en ned på min telefon, og så logger jeg bare ind og får et overblik over mad, levering, tilberedning og næringsindhold. Ja, du behøver stort set ikke at være i nærheden af en computer, for du kan sågar bestille maden derfra også.

Når du har arrangeret maden og den står klar på bordet, vil du opleve følelsen af, at det ligner, at du har stået i køkkenet hele dagen. Faktum er blot, at det kun har taget 10 minutter!

Perfekt til gæster

Perfekt til uger, hvor man på forhånd ved at tiden er knap

Perfekt til familier med spædbørn, hvor det ikke altid er lige nemt at komme i køkkenet

Perfekt til dig, der søger variation

Jeg er sågar blevet inspireret og har selv lavet nogle af de opskrifter vi har spist, fordi det smagte så godt!

Let’s go – Simple feast!!!!

Så hvad venter du på? Skynd dig over på Simple Feast og få 25% i rabat med rabatkoden CHRISTIANE25. (Rabatkoden gælder i 30 dage).

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide