Christiane: Min anbefaling til den selvstændige kvinde

ANNONCE i samarbejde med Carolina Herrera 

Som nogle af jer måske husker (ja, måske var du endda med selv), så afholdt jeg sammen med resten af Team ChriChri et fantastisk lanceringsarrangement af den første Good Girl-parfume fra Carolina Herrera, og nu er der lige udkommet en ny udgave – Good Girl Velvet Fatale, stadig i den smukke, ikoniske flakon, men denne gang med i et lækkert velour-materiale. I videoen fortæller jeg meget mere om, hvorfor parfumen er gået hen og blevet min yndlings. Og seriøst – du er nødt til at dufte til den! Så lækker jo!

xx Christiane

LÆS OGSÅ: Læserevent: En dag som GOOD GIRL

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og