[single_post_category_name]

Christiane: Min anti age-rutine

ANNONCE for Vichy

At blive ældre sætter sine spor i huden, uanset om vi vil det eller ej. Selvfølgelig spiller gener og livsstil en væsentlig rolle, og det er derfor også forskelligt fra person til person, hvordan og hvor tydeligt ens ældringstegn viser sig. Men “viser sig” det gør de – før eller siden!Jeg er heldig rent genetisk – det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Jeg har en mor, hvis hud på trods af rynker og alder bare stråler.

Min mor har altid være meget bevidst omkring hudpleje og passer godt på sin hud med anti-age cremer. Jeg vælger at gøre det samme.

Min hud har brug for fugt for næring og forbyggende ingredienser.

Vichy, som er et respekteret og meget veldokumenteret, fransk apoteker-hudplejemærke, har specielt to cremer, som jeg er glad for.

Jeg blev deres LiftActiv Nordic-ambassadør her i 2018 og har derfor brugt disse cremer kontinuerligt over en længere periode og er blevet så hooked, at jeg har fået alle omkring mig til at bruge dem – herunder min mor!
Vichy LiftActiv Collagen Day Specialist bruger jeg som dag- og natcreme og synes det er tydeligt, at den giver fugt og arbejder på længere sigt med at mindske min aldringstegn. Hvilket giver mening, da formularen indeholder kraftfulde ingredienser som Vitamin Cg, Vichy Thermal Water og anti-age peptider, som hjælper med at reducere pigmentpletter, booster cellefornyelsen på hudens yderste lag og tilføjer mere elasticitet og fugt til huden. Hvilket især er godt for min skandinaviske hud, som godt kan være ekstra følsom her i efterårsregnen.

Vichy LiftActiv Hyalu Mask bruger jeg 3 gange ugentligt. Enten inden jeg skal sove eller når jeg netter mig. Jeg er fan og jeg kan se en kæmpe forskel. Masken er et vidunderprodukt for mig. Huden får et boost med det samme og jeg er sucker for masker, som ikke skal sidde på huden i 15 minutter, og som man efterfølgende skal vaske af igen.

Her skal du ikke engang vaske den af bagefter. Man tørrer det resterende produkt af (hvis der er noget) med en vatrondel og fortsætter sin daglige hudplejerutine. I mit tilfælde smører jeg Collagen Specialist på efterfølgende og derefter går jeg igang med at lægge min makeup.

Du kan få dit eget syn for sagen ved at købe dine egne Vichy-produkter her.

Knus Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide