Christiane: Sådan går det med min hud

Annonce for Oslo Skin Lab

Jeg lovede jo en follow up, efter sidst hvor jeg lige var begyndt at tage kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab  (…og rabat!) and here it comes….

Det er nu et godt stykke tid siden, at jeg startede med at tage kollagenpulveret. Jeg har taget det som en del af min morgenrutine ved at komme det i et glas vand (jeg tilsætter desuden lidt kanel – men det er bare, fordi jeg elsker kanel, selve kollagenpulveret smager ikke af noget, og man behøver ikke at tilsætte noget).

Det har ærligt, altid været en smule svært for mig kontinuerligt at drikke et glas vand om morgenen. Jeg har bare ikke lyst til vand om morgenen – kun kaffe. Og jeg kan meget nemt få stillet min sult ved at drikke vand – og så er der jo ikke plads til min kaffe. Det går ikke! (Og jo jeg spiser også om morgenen, helst en ostemad på rugbrød!)

Og det skal her lige siges, at man sagtens kunne vælge at indtage pulveret any time… Der er ingen, der siger, at man skal tage det om morgenen. Indpakningen gør det netop virkelig nemt at smide et ”brev” pulver ned i tasken – on the go. Men jeg kan bare høre min mors stemme sige: ”Christiane, du SKAL drikke vand om morgenen, gerne ½ liter, det er vigtigt,” så derfor VIL jeg gerne have en rutine med at drikke vand om morgenen – og der er det jo nemt lige at komme pulveret i.

Og det er da også lykkes – ikke ½ liter, men et lille bitte glas – så småt som muligt. Så skal det lige siges, at det ikke nødvendigvis SKAL blandes med vand, du kan sagtens putte det i din kaffe, yoghurt, havregrød, suppe, salatdressing  eller hvad du lige har lyst til – kun fantasien sætter grænser 😉

Hvis du køber Oslo Skin Lab lige her får du automatisk 50% rabat på første pakke på medlemskab og fri fragt. Derudover vil du fremover  modtage The Solution med 30% rabat pr. pakke og fri fragt.

Hvordan virker kollagenpulveret?

Og hvad skal kollagenpulver lige gøre godt for, tænker du måske? Jo, ser du.. Det specielle med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er, at kollagenproteinet er hydrolyseret, altså brudt ned ved hjælp af enzymer til peptider, til en kæde af aminosyrer,

Det specielle med netop dette kollagen er at kollagenproteinet er brudt ned til en kæde af aminosyrer. Det er denne unikke og kontrollerede proces, hvor specifikke enzymer bryder kollagenet ned til kollagenpeptider, som er afgørende for den rynkereducerende effekt, som du får ved at indtage pulveret. Disse peptider har vist sig at have god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.

Det, som især skiller Oslo Skin Lab ud fra andre kollagenproducenter – er at de har reel forskning og studier bag deres produkter.
Der er derfor en dokumenteret effekt på produktet. Faktisk viste et studie en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på hele 20%! Ja tak!
Derudover indeholder The Solution udelukkende 100% hydrolyseret kollagen, INTET andet – dvs. absolut ingen tilsætningstoffer, hvis du går op i det.

Kan jeg se en virkning?

Ja, det kan og jeg kan virkelig godt lide at vide, at jeg gør noget godt for min hud via kosttilskud. Inden jeg begyndte at tage pulveret, var jeg godt klar over, at jeg ikke ville komme  til at se 10 år yngre ud og det er heller ikke mit grundlag for at tage dem. Det vigtigste for mig, er at min hund ser SUND ud i forhold til min alder, og at den udstråler vitalitet.  Og én ting er, at jeg generelt har en følelse af, at min hud er mere blød og elastisk, hvor den godt kunne ‘stramme’ lidt, inden jeg begyndte at tage pulveret, en anden ting er, at jeg altså synes, at man kan se en forskel. Right? Teksturen i huden er blevet mere ensartet, og måske er det bare ønsketænkning, men jeg synes altså at kunne se, at jeg har fået færre linjer omkring øjnene.

FØR                                                                            EFTER

Vil jeg blive ved med at tage Oslo Skin Lab kollagenpulver?

JA!!!! Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle stoppe – lige nu er jeg inde i en så god periode med at drikke vand og taget pulveret om morgenen. Og med ‘Vild Med Dans’ i øjeblikket har min hud brug for alt den hjælp og ”støtte”, den kan få! Jeg har klart en følelse af, at min hud bliver forbedret indefra med Oslo Skin Lab. Og så er det nemt! Jeg det kræver ikke andet af mig, end at jeg husker at drikke lidt mere vand en sædvanligvis og det er altså godt for en travl dame som mig selv, skulle jeg lige hilse at sige!

Gå ikke glip af dine 50% i rabat. Køb Oslo Skin Lab lige her og få fri fragt oveni hatten, du kan også bruge rabatkoden CHRISTIANE ved udcheckning. Derudover vil du fremover modtage The Solution med 30% rabat pr. pakke og fri fragt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Nada Nikolic

    Hej
    Indtager du stadigvæk produktet og kan du fortsat se en ændring?

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er