[single_post_category_name]

Christiane: Sådan plejer jeg min hud indefra

ANNONCE for Oslo Skin Lab

(Pssssst… Der er rabatkode på hele 65% til dig nederst i artiklen!)

Champagne for your skin!

Allerede før Oslo Skin Lab kontaktede mig med henblik på deres produkt The Solution – kollagenpulver opløseligt i vand – var jeg i fuld gang. Okke da, jeg havde nemlig allerede fået det anbefalet af en kosmetolog og var begyndt straks derefter. 

Jeg er enormt fokuseret på at pleje min hud og krop indefra, og det er der en helt særlig grund til. Jeg tror på, at cremer og alt det vi nu kommer på udefra, optages langt bedre og faktisk kun når deres fulde potentiale, hvis huden er mættet og plejet indefra. Jeg tror fuldt og fast på, at pleje af huden indefra er det nye sort! Trends har det med at komme og gå, men det her er kommet for blive, og jeg er så glad for, at der er kommet meget mere fokus på det. 

Derfor prøver jeg virkelig at fodre min krop med gode ting. Først og fremmest betyder det gode råvarer i min mad. Men hey, jeg er langt fra hellig – jeg spiser masser af hvidt brød og ost, men husker også masser af sprød salat og gode grøntsager, fisk og masser af godt fedt. Jeg spiser vitaminer for mit hår, ja, vitaminpiller generelt, og her på det seneste er jeg også blevet glad for sellerijuice (ja, virkelig – jeg kan faktisk godt lide smagen).

Men det jeg har gjort længst af alle disse ting, er faktisk at tage kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Det er så nemt og passer perfekt ind i en hverdag med barn, job osv., hvor gode vaner og rutiner ikke ligefrem behøver tage flere timer. Kollagenpulveret smager slet ikke af noget og skal bare opløses i væske. Og her vælger man bare vand, juice, kaffe, eller hvad man nu lige foretrækker. 

Jeg har taget det så lang tid nu, at jeg ikke engang tænker over det. Det er blevet et ritual. Jeg syntes min hud er bedre og virker sundere, end den nogensiden har været før – mere spændstig og med en naturlig glød. For mig handler det ikke KUN om at mindske rynker og aldringstegn, men om faktisk at passe godt på min hud.   

Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind, men jeg er overbevist om, at kollagenpulveret er en stor og vigtig medspiller, når det kommer til min huds nuværende tilstand. Så jeg fortsætter!  

Hvis du selv er fan eller gerne vil prøve kollagenpulveret, så har jeg en rabatkode til dig, hvor du sparer hele 65%! Rabatkoden er CHRISTIANE, og du kan bruge den lige her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide