[single_post_category_name]

Christiane: Derfor skal du glæde dig til jul

Du skal glæde dig til jul, fordi det kun sker en gang om året. Fordi mørket får en ny betydning, fordi det er muligt at bade i stearinlysenes skær, lade dem varme og fortrylle dig. Fordi lyskædernes rolige stjernehimmel minder dig om omsorg og næstekærlighed. 

Du skal glæde dig fordi, det er nu, du skal tage striksokkerne frem, drikke varm kakao og se gamle romantiske film. Du skal lave aftaler med familie eller venner, du skal drikke gløgg og spise hjemmebag. Du skal nyde dit køkken, lave konfekt og måske endelig lære at lave sovs som din mor.

Du skal lave retter fra de kogebøger, der samler støv på hylden – de opskrifter du troede var for svære, men nu gør du det. Du skal smile til verden, og mærke at december smiler tilbage. Du skal nyde stille stunder alene – din tid – med en god bog og dæmpet julemusik i bagrunden. Du skal glæde dig ved at skulle finde julegaver – måske endda lave nogle selv.

Du skal gi’ i december. Gi’ dig selv kærlighed, gi’ mennesker omkring dig kærlighed. Bevæg dig på gaden med positive vibrationer og se hvor meget det smitter. Du skal nyde, at se familier der samles indenfor, eller som haster rundt i byen, du skal nyde det, fordi det er smukt.

Du skal prøve ikke at have selvmedlidenhed i julen, det er ikke det, julen er til for. Er du alene, uden familie eller venner, så prøv at træd ud af din ensomhed. Der er folk, der har brug for dig, folk du kan gøre glade i julen. Din hjælp til dem vil glæde både dem og dig.

Julen handler også om at finde sin egen hygge, skabe et rum der gør dig glad. Gør det hyggeligt i dit hjem. Gør noget godt for dig selv. Tag på et julemarkedet – sug til dig og nyd. Det er lettere sagt end gjort, og følelser er nu engang heller ikke noget, der altid bare kan ændres fra dag til dag, men det skader ikke at prøve.

December er en positiv måned med gode intentioner. En måned der minder os om at passe på hinanden og være gode ved os selv og andre.

December – tak fordi du er her.  

xxx Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide