[single_post_category_name]

Julehilsen fra Christiane

Kære skønne ChriChri-læser

Ja, så kan vi ikke løbe fra det længere – det er JUL! Jeg kan som sædvanligt ikke forstå, hvor hurtig tiden er gået. Jeg synes faktisk, at det allerede lige har været jul. Haha. Men heldigvis elsker jeg julen, så det gør mig intet!

Jeg har set frem til denne jul i familiens tegn, hvor den bare skal nydes, nydes, nydes! Især fordi det er første gang, at Constantin rigtig forstår, hvad jul er for noget og kan være med hele aftenen.

Vores jul startede faktisk for alvor igår med risengrød og julefilm, og i aften står den på julemad, ris a la mande, dans rundt om juletræet og gaver.

Jeg håber, at du også må få den allerbedste jul med alle dine kære, og vil gerne på mine egen og resten af Team ChriChri’s vegne gerne ønske dig rigtig, rigtig glædelig jul og tak for endnu et fantastisk år – uden dig var vi her altså ikke og det er vi SÅ taknemmelige for.

Rigtig, rigtig glædelig jul!

Knus Christiane

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide