[single_post_category_name]

Christiane: 38 år – Det ska’ fejres!!

Ja, alle har nok fattet, at jeg elsker at holde fødselsdag, men det blev altså lige understreget endnu engang her i weeekenden, hvor jeg havde inviteret mine nærmeste (I ved sådan omkring 20 mennesker haha) til big celebration af mine 38 år. 

LÆS OGSÅ: Min værste hårdag

Puha, så er der kun to år til 40, tænker du måske.. Og ja, det er virkelig også et spørgsmål, jeg ofte får: “Hvordan har du det med at blive 40, Christiane?” Men jeg har absolut intet problem med at blive 40 – jeg kan love jer for, at det skal fejres med et brag! Måske er det, fordi jeg allerede har en del veninder, der er fyldt 40, som både ser fantastiske ud og generelt inspirerer mig hver eneste dag. Det kan også være, fordi jeg kun er blevet positivt overrasket over at blive ældre indtil videre. Jeg har det dog helt anderledes med 50, men lad os tage den til den tid..!

Nå, men tilbage til festen. Jeg elsker, elsker, elsker temafester, det gør planlægningen så meget lettere for mig, hvis jeg visuelt har noget at gå ud fra, og denne gang var temaet Italy – jeg var jo på Sicilien i sommer, som i den grad slog benene væk under mig – så den stemning prøvede jeg lidt at genskabe i min stue – i februar måned! Haha. Jeg havde fået Chefmade til at stå for maden, hvis du ikke kender Chefmade, så skal du vide, at de får mine varmeste anbefalinger (og dette er altså ikke noget, jeg er blevet betalt for at sige), du får et hold professionelle kokke ud til at stå for en formidabel middag.

I sidste øjeblik fik jeg Attika fra Bows&Balloons til at komme og sætte balloner op – Attika er simpelthen en kunstner uden lige, når det gælder balloner og æstetik. Vi har flere gange brugt hende i ChriChri-regi og jeg bliver simpelthen blown away hver gang. Man skulle ikke tro, at balloner kunne gøre sådan en stor forskel, men det kan de altså!

Jeg havde (naturligvis) dækket bordet med service fra RAW. Jeg synes især, at guldbestikket understregede den italienske vibe, jeg gik efter. Drinksne stod Gedulgt for, som serverede de mest innovative cocktails, jeg nogensinde har smag – de var amazing!!

Min gode veninde Julie Wettergren kom og lavede de smukkeste blomsterdekorationer. Og ja, jeg var sgu lidt sent ude med at få den fest stablet på benene, men med hjælp fra alle disse skønne mennesker, synes jeg faktisk, at det blev en SÅ vellykket fødselsdagsfejring.

Så af hjertet tak til alle, der fik det til at ske. Og tusind tak til alle, der tog sig tid til at skrive tillykke på dagen – det varmede!!

Knus Christiane

STJÆL STILEN

Tallerkner fra RAW – køb her // Bestik fra RAW – køb her //  Glas fra Frederik Bagger – køb her // Stofservietter fra Broste – køb her

 

PS. Kjolen er fra Zimmermann 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide