[single_post_category_name]

Christiane: Det vidste du (nok) ikke om mig…

Allergisk? Nej, men jeg har 5 ting, jeg IKKE spiser…

Det skyldes alene af den grund, at jeg virkelig bare ikke kan lide det.. bvadr.. puha…

Nogle gange siger jeg, at jeg bare ikke spiser skalddyr, fordi så får jeg i hvert fald ikke noget med følehorn. Hummer har også længe været på listen over ting, jeg ikke spiste, MEN nu har jeg været til så mange middage, hvor der er blevet serveret hummer, at jeg simpelthen har vænnet mig til det.

Nytårsaften i 2017 var en stor oplevelse, for det var første gang, at jeg faktisk syntes, at det smagte godt!  Ja, faktisk så godt, at jeg spiste to, men jeg kan så ikke finde ud af, om det var hummeren eller den fantastiske thousand island-agtige dressing, der var til, som gjorde det. Alt mayonnaise-lignende dressing er jo vejen til mit madhjerte! Så hvem ved – måske jeg også en dag kan lære at spise de andre ting på min liste… Det sidste, jeg kommer til at spise, er dog nok trøffel! Jeg får simpelthen kvalme bare ved lugten af trøffel. Jeg fik engang en beef wellington fyldt med trøffel – og jeg kastede op hele natten – siden da har jeg fået kvalme bare ved lugten!

Kammuslinger

Fordi: Det ser bare SÅ uappetitligt ud med sådan en klat på en tallerken – det tiltaler mig ikke. Og når jeg så smager på det på en restaurant, tænker jeg: “Sagde jeg virkelig nej til carpaccio, den lynstegte tun eller tomat og mozzerella-salaten for det her! Spild af forret!

Østers

Fordi: Jeg har virkelig prøvet – i alle afskygninger! Og blev til sidst opmærksom på, at dem jeg kunne lide, var dem fyldt med Tabasco og citron – ergo dem hvor man gjorde alt for, at man ikke kunne smage østersen. Så hvorfor betale en formue for at drikke Tabasco – det bliver et nej tak herfra.

Rejer/krabbe

Fordi: Jeg har en seriøs krabbefobi, i sådan en grad, at jeg burde gå i behandling for det. Jeg har altid været den store vinterbader, indtil jeg så en krabbe på trappen, og nu skal jeg ud og købe nogle sko til vandet, for jeg tør ikke at gå barfodet i vandet. Jeg er sååå bange for krabber. Så jeg spiser generelt bare ikke ting med følehorn – det minder mig om en kæmpe edderkop. Og rejen er jo bare en lille krabbe – så derfor ryger den også på listen.

Blæksprutte

Fordi: Jeg har faktisk ikke smagt det, men jeg har heller ikke lyst. Hvis jeg absolut skulle, skulle det være dybstegt i hvert fald.

Trøffel

Fordi: Det er jo bare et kæmpe hvidløg! Nej, den smag er ikke udsøgt for mig…. Endnu i hvert fald.

Men jeg må jo se at blive voksen – så nu, hvor jeg i 30’erne har kunne strege hummer fra listen, er jeg spændt på at se, hvor madmoden jeg bliver i 40’erne… Vi må se…

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse produkter bruger jeg i mit hår

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide