[single_post_category_name]

ChriChri har fået fast sexolog & parterapeut: Amanda Lagoni

Vi har på ChriChri den store fornøjelse af, at kunne præsentere Amanda Lagoni som vores faste sexolog og parterapeut bidragsyder. Hun vil hver måned skrive enten en artikel, en klumme, en guide eller svare på jeres spørgsmål omkring sex og samliv.

Har du et eller flere spørgsmål til Amanda, kan du skrive til hende her.

LÆS OGSÅ: De Fem Kærlighedssprog

Amanda Lagoni er uddannet sexolog, parterapeut, og rytmisk sanger. Amanda har egen klinik i Stefansgade på Nørrebro i København, hvor hun arbejder med både par og individuelle klienter samt underviser i sang. Derudover holder hun foredrag, oplæg og workshops for kvinder og par, om seksualitet, nydelse, kærlig kommunikation m.m.

LÆS OGSÅ: Kvindens (7) Orgasme(r) 

Privat er Amanda er 31 år og gift med Mads som hun har kendt i 10 år, sammen har de 2 børn på 3 og 5 år. Du kan læse meget mere om Amanda lige her. Amanda har tidligere skrevet om De Fem KærlighedssprogSund sex – og lysten til det og er nu aktuel med hendes nyeste artikel: Kvindens (7) Orgasme(r) 

LÆS OGSÅ: Sund sex – og lysten til det

Har du lyst til at komme til ét af Amandas arrangementer?
Så holder hun og Mie Moltke fest i deres fælles “Kvindeloge” d. 29. Januar 2016.

Tilmeld dig her

I februar afholder Amanda også en workshop for par Valentinsdag d. 14. Februar 2016.

Tilmeld dig her


_______________ 

Du kan følge Amanda på Instagram under navnet: @amandalagoni og på Facebook lige her

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide