ChriChri’s brevkasse: Skriv til vores Sexolog & Parterapeut Amanda Lagoni

Facts


Amanda Lagoni

Sexolog og parterapeut

www.amandalagoni.dk

Du har sikkert læst mange af de spændende artikler, som vores skønne sexolog og parterapeut Amanda Lagoni har skrevet her på sitet, men synes du alligevel, at du går og mangler svar på noget, så tøv ikke med at skrive til os. Vi har nemlig vores helt egen brevkasse: ChriChri’s Sex & Love Letters.

Du kan naturligvis være anonym. Vi vil ikke offentliggøre dit navn eller anden fortroliglig information, hvis du ikke ønsker det. 

Du kan sende os alle de spørgsmål, du må have om og til sex – lige meget om det omhandler graviditet, kroppen, lyst, fantasier, legetøj m.m. Du kan også skrive, hvis du har spørgsmål til parforhold, kærlighed, kropsforståelse, din egen seksualitet og forståelse eller lignende.

Vi kan ikke garantere, at vi kan nå at svare på alle henvendelser, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jer alle. 

Vi glæder os til at høre fra jer. 

XXX
Team ChriChri & Amanda Lagoni

__________

– Send Amanda dit spørgsmål her –

__________ 

NB! Der vil være mulighed for, at vi publicerer jeres spørgsmål enten her på sitet eller i ChriChriMag. Vi offentliggør ikke jeres identitet hvis I ønsker at være anonym.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og