Sexolog & parterapeut Amanda Lagoni: Spørg løs om sex & parforhold

Facts


Amanda Lagoni

Sexolog og parterapeut

www.amandalagoni.dk

Mange af jer er allerede bekendt med vores sexolog og parterapeut Amanda Lagoni. Måske du har læst et par af hendes spændende artikler her på sitet? Amanda er fast sexolog og parterapeut her hos ChriChri, og vil med glæde svare på nogle af de spørgsmål du måtte have vedr. sex og parforhold.

Du kan sende os alle de spørgsmål, du har lyst til om sex – lige meget om det omhandler graviditet, kroppen, lyst, fantasier, legetøj m.m. Du kan også skrive, hvis du har spørgsmål til parforhold, kærlighed, kropsforståelse, din egen seksualitet og forståelse eller lignende.

LÆS OGSÅ: Sex & graviditet

Du kan naturligvis være anonym. Vi vil ikke offentliggøre dit navn eller anden fortroliglig information, hvis du ikke ønsker det.

Vi kan ikke garantere, at vi kan nå at svare på alle henvendelser, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jer alle.

Vi glæder os til at høre fra jer.

XXX

Team ChriChri & Amanda Lagoni

__________

– Send Amanda dit spørgsmål her –

__________

 

NB! Der vil være mulighed for, at vi publicerer jeres spørgsmål enten her på sitet eller i ChriChriMag. Vi offentliggør ikke jeres identitet hvis I ønsker at være anonym.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og