Fifty Shades – Fri: Sexologens anmeldelse

Facts


Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. 

Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter. 

Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent hos ChriChri.dk.

Læs mere på www.amandalagoni.dk

Jeg var inde at se den tredje Fifty Shades-film “Freed”, med ChriChri og 200 dejlige læsere i fredags.

LÆS OGSÅ: Mr. Grey, dominans og BDSM

Der var høje forventninger og en lækkerhed i luften, men hvordan er filmen – og kan den noget i forhold til sex og erotik?

Hvis du har læst bøgerne, ved du jo udmærket, hvad filmen handler om, og hvad der sker – men hvis ikke, ja, så vil jeg ikke ødelægge din oplevelse og afsløre handlingen her.

Uden at afsløre for meget, kan jeg alligevel skrive, at filmen forsøger at lave en kobling mellem kærlighed, begær og parforhold. Vi ser selvfølgelig en urealistisk version – ikke desto mindre er det det monogame parforhold, der leger med BDSM. Der er masser af kærlighed og masser af begær – To ting, der ikke altid går hånd i hånd i virkeligheden, og nok også en af grundene til, at vi længes efter det, og derfor bliver “sultne” af at se på det.

Mr. Grey er lækker og handlekraftig, og Ana Steel overgiver sig, og det er inspirerende nok for mange til at sidde og sukke i biografsæderne.

Selve filmen kan være et fint indspark til en dialog omkring sex og erotik og til lidt blid Valentins-bondage, og til dét at lege med sex – også når jagten på hinanden er overstået og man er i et fast parforhold.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide