Den perfekte julekalender – Til din kæreste

Facts


Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi.

Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter.

Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent hos ChriChri.dk.

Læs mere på www.amandalagoni.dk

Har du lyst til at give din kæreste en julekalender i år? Samtidig med at du forbedrer jeres parforhold og investere i jeres relation? Og med garanti få din kæreste til at føle sig elsket?

LÆS OGSÅ: Den perfekte årsdag

Det lyder næsten for godt til at være sandt… Men det er det ikke. Det kræver bare en smule indsigt og lidt forberedelse – men det gør de fleste julekalendere og pakkekalendere.

Kender du din kærestes kærlighedssprog?

Der er 5 overordnede sprog:

– Tid til hinanden

– Anerkendende ord

– Gaver

– Tjenester

– Fysisk berøring

Du kan læse mere her

Hvad efterlyser din partner oftest? Mere berøring? Ros og anerkendelse? Mere kvalitetstid? Gaver? Flere tjenester og hjælp i hjemmet?

Hvis du ikke allerede kender din partners kærlighedssprog, kan du måske finde det ved hjælp af artiklen om kærlighedssprog.

Når du har indsnævret, hvad din partner længes efter, så er det bare at vælge en ting i den kategori, som du gør hver dag i hele december.

Føler din partner sig elsker gennem fysisk berøring, kan du beslutte dig for at smide ekstra berøring ind hver dag i december. Det kan være en langt kram, et ekstra lækkert tungekys, sex, massage, nus på ryggen. En ting hver dag.

Føler han/hun sig elsker og set gennem ros og anerkendelse, så kan du sende en kærlig, rosende og anerkendende SMS hver dag eller skrive små sedler, hvor du siger tak. Ros og anerkend både indsats, gøremål og personlighed.

Oplever han/hun at føle sig elsket gennem kvalitetstid og opmærksomhed, så afsæt dagligt tid til udelt opmærksomhed. Det kan være 20 min samtale, hvor du spørger nysgerrigt ind, en god telefonsamtale, sætte tid af til at lave noget sammen o.lign.

LÆS OGSÅ: Sådan pynter du op, hvis din partner hader jul

Har din partner det kærlighedssprog, der hedder gaver, ja så er pakkekalender jo oplagt.

Har din partner behov for tjenester og hjælp, kunne du beslutte dig for en ting dagligt, du ville gøre i 24 dage – lige fra støvsugning til at hænge et billede op, til at handle eller gå ned med pantflasker.

24 dage, 24 aktive valg og handlinger, der bringer dig tættere på din partner og fylder ham eller hende op med kærlighed.

Og en fantastisk bonus er, at når ens partner føler sig elsket og set, så flyder bægeret over og det skylder tilbage udover giveren.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og