[single_post_category_name]

Sådan bliver du bikiniklar

Forsommeren er netop ankommet, og dér hvor læ og solskin mødes, da begynder de bare arme og ben at titte frem. Rødmossede brystben, varme kinder og rosa overarme er et fast billede i det københavnske forår – og jeg tænker, at det ikke er anderledes i resten af landet?! 🙂

Efter en lang vinter med tildækkede kroppe, og sex under vinterdynen, er der nu hud, tydelige former, muligheden for sex i det fri, og for at smide dynen og se hinandens dejlige solfarvede kroppe – bare nogle af de gode grunde til, at det danske forår er så længselsfuldt ventet, og bliver så skamløst indtaget, når det endelig er her. Vi ved jo aldrig, hvor længe det varer.

LÆS OGSÅ: Sex gode råd 

Når der er 14 grader, solskin og læ, så smider danskerne tøjet i en fart – og med god grund! Vi går og pakker os ind i så mange måneder om året, at når vi endelig har chancen – så må vi UD! Ud af jakken, den store trøje og bukserne, og ganske hurtigt graver vi kroppen frem og lufter den, fordi vi endelig kan, og fordi blid kølig vind og solens stråler føles fantastisk på vores vinterhud.

Eller – dvs. nogle af os gør…

For mens nogle mænd og kvinder ikke kan vente med at lufte vinterhuden, som mange har velplejet med jævnlig barbering og fugtighedscreme i de mørke måneder, ja, så er vi nogle, hvor det længe ventede forår, alligevel kommer bag på vores blege indtørrede ben og arme, med vinterpels.

Bikinien – hvert eneste år gruer kvinder landet over for bikinisæsonen. I diverse kvindemagasiner er der artikler om dét at blive bikiniklar, og det er højsæson for diæter, kure og træningsforløb, der kan gøre kroppen “bikiniklar”. Sjovt nok er artiklerne henvendt til mændene, ikke fyldt med overskifter om sommerkroppen og kure, men mere om gas-grille og kolde øl. Det her med at være klar til at vise sin krop frem, er noget kvinder er meget optaget af – det virker som om, at mænd tager det mere afslappet og bruger mindre energi på det. Det kunne vi lære noget af.

“Sådan bliver du bikiniklar;”

  1. Du tager den på.

Voilá!

Du er altid bikiniklar. Det kan godt være, at du ikke føler dig attraktiv, eller elsker dit eget spejlbillede – men det bliver ikke bedre af, at du gemmer kroppen væk. En del af den nordiske kropsskam tror jeg også stammer fra, at vi generelt pakker os godt ind pga. kulden. Ud over medier og body shaming – som bærer på største delen af grunden til vores kropsskam – er vi heller ikke vant til at være med hinandens halv- eller helnøgne kroppe, for slet ikke at tale om at være nøgen med sin egen krop.

Det er helende for skam at blive set – det er helende for kropsskammen, at kroppen får luft, bliver set og bliver elsket. Først og fremmest af dig selv.

Måske tænker du, at dette er fuldstændig åndssvagt, at det ikke gælder dig. Fantastisk! Jeg kan desværre ikke sige det samme. Jeg møder min egen krop hvert eneste forår og fortryder hvert år, at jeg ikke var lidt venligere ved min krop og hud i løbet af vinteren. Og jeg får som regel lyst til at lufte benene ganske spontan liiiige før jeg fik smurt mig og barberet vinterpelsen af… For ikke at tale om de hvide ben…. Åh! De hvide ben. Det tager en evighed, før de bliver gyldenbrune! (Mine bliver bare røde…. højst roastbeef farvet – sådan en blanding). Og hvert forår diskuterer jeg med mig selv, om de skal luftes eller ej, og om maven er for stor eller ej.

Men ikke i år! I år vil jeg lufte benene, når jeg får muligheden, og labbe solens stråler til mig. Jeg vil nyde og sanse vinden på min hvide hud, barberet eller ej, for stort set al nydelse er sexet, og al sansning er erotisk. Og i år vil jeg få så meget erotik og nydelse, som foråret overhovedet kan sende min vej! Ærlig talt er jeg vist den eneste, der går op i, eller lægger mærke til om mine ben er tørre, og om jeg vejer 62 eller 68 kilo – og helt ærligt, så skal hvide ben og topmave ikke blokere min nydelse! Og mon ikke det gælder i det hele taget? At opmærksomheden omkring vores hvide tørre ben, og vores topmaver for det meste kun kommer fra os selv? Og at den appelsinhud, som jeg kan grue for at vise frem på stranden i løbet af sommeren, ikke er fremmed for andre end mig selv? De fleste af os har det, og kender det, og er ikke optaget af anden appelsinhud end af vores egen. Mens vi har travlt med at fortælle vores veninder, at de ser dejlige ud, så bodyshamer vi os selv indvendigt. Men slut! Ikke i år! I år skal kroppen nydes, og det starter med en bevidst handling om ikke at ligge under for skøre kropsidealer, der holder mig fra at nyde solen og vinden mod min hud.

At føle sig fri og lufte sin bare hud, er ikke bare dejligt for kroppens ejermand, men er også stimulerende for omgivelserne.

Solens stråler udløser endorfiner. Endorfiner kan foruden en smertestillende effekt, også give en følelse af lyst, succes og energi. Alt sammen noget, der fordrer god sex, og er gennemsyret af energi og erotik.

Jo mere bar hud, des mere sol, og dermed mere lyst, succes og energi, både for personen, der solbader, og for den, der iagttager. At se hud stimulerer også vores sanser og forestillinger, og prikker til lysten. Navnlig hos mænd, som ofte er mere visuelt orienteret end kvinder.

NYD dig selv! Din hud, den følelse vind og sol giver. Sans, mærk, og lad dig bløde lidt op af solens varme stråler! Vær mild og god ved din krop. Den har længtes efter at blive pakket ud hele vinteren. En kvinde (eller mand), der nyder sig selv og sine omgivelser er noget af det mest sexede. Solen er sexet – og du er sexet.

Des mere du kan nyde dig selv, des kortere er der til at nyde en anden.

LÆS OGSÅ: Din partner er ikke ansvarlig for din lykke

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide