Måneden der gik på redaktionen

Vi forstår det egentlig ikke, men kalenderen skriver februar, og januar er allerede et overstået kapitel. Man siger jo at refleksion skulle jo være så sundt. Derfor vil vi som noget nyt her på ChriChri, fremover se tilbage på måneden der gik, så I læsere kan få et lille indblik i, hvad vi egentlig har gået og lavet i den forgangene måned.

Her er et par highlights fra måneden der gik hos ChriChri.  
Chefen tog på ferie

Som I sikkert ved, har Christiane forladt os for varmere himmelstrøg her i januar. Hun har været savnet på redaktionen, men Christiane er lidt af en arbejdshest, så kontakt har der altså været masser af. På trods af misundelsen over hendes lækre tan, glæder vi os nu alligevel, til at få hende tilbage på pinden efterhånden.


Vi voksede med to..

Januar blev også måneden, hvor ChriChri familien voksede med hele to nye ansigter. Cille og Carina, som begge har deres daglige gang på CBS, startede nemlig som praktikanter hos os. Vi byder pigerne velkommen, og glæder os rigtig meget, til at arbejde sammen med dem.


Sund januar?

Den der med sukkerfri januar, den hopper vi altså ikke med på her på ChriChri. Vi er nemlig så heldige, at dele kontor med Thea (fra Grenaa Creative), som ofte er garant for de vildeste kager – faktisk er der egentlig gået en stjernekonditor tabt i hende! Summa Summarum, vi startede januar som december sluttede; med et sukkerchok!


Fødselsdage

Okay, sund januar ville faktisk aldrig have gået her på redaktionen, vi har nemlig også væltet os i fødselsdage – og fødselsdag betyder kage! Carina lagde ud med at fejre 26 års fødselsdag, og ugen efter var Marias tur, til at fejre et kvart århundrede. Og selv om Christiane var på den anden side af jorden, så fejrede vi naturligvis også hendes fødselsdag i sidste uge (man skal ikke lade en undskyldning for at spise kage forpasse…)  
Februar er vist ikke så heavy på fødselsdagsfronten, men mon ikke vi finder en anden anledning til at få den ugentlige dosis kage?


Sundhed

Vi har nok ikke helt kunne se os fra, at blive bare lidt påvirkede af januars traditionelle sundhedsbølge. De dage hvor der ikke var kage på menuen, bestod eftermiddagssnacken da også ret ofte, af en farverig juice. Palæo i Pilestræde er en af favoritterne, og vi har vel efterhånden været hele menukortet igennem.. Mon de snart opkalder en juice efter os?


T R A C K S

Januar blev også måneden, hvor vi skød vores helt nye løbeklub, T R A C K S, i gang. I første omgang stod den på intromøde, og weekenden efter var der første træning. Redaktionen var naturligvis mødt talstærkt op, og det der med at løbe sammen, og så endda med en prominent løbetræner, det var bare det fedeste!


Et besøg på Vejlefjord

Selvom vi ikke kunne undvære sukkeret i januar, så har vi alligevel haft fokus på, at være lidt gode ved os selv. Derfor aflagde vi midt i måneden, et besøg på Vejle Fjord Hotel, hvor den stod på termiske bade, skønne behandlinger, og måske vigtigst af alt: skøn mad!


Ren skincare fejrede fødselsdag

Alle har åbenbart fødselsdag i januar, også Ren skincare, som kunne træde ind i teenageårene, og fejre 15 års fødselsdag. Redaktionen var med til fejringen, i Magasin, hvor vi fik serveret lækker brunch, og blev introduceret til de nyeste produkter. Vi siger det lige igen: det der med sund januar, det er altså en by i Rusland…  


Stella Sport

Stella McCartney og Adidas har endnu engang samarbejdet om en kollektion, og vi var et smut forbi Magasin, for at tjekke samarbejdet ud. It’s a fact: januar er trist og grå, men kollektionen var så skøn og sommerlig, at vi for et par timer næsten glemte, at det faktisk regnede udenfor.


Kalahari bød os indenfor på Nimat spa

På januars nok mest grå og regnfulde dag, havde vi fornøjelsen af at være til event hos Kalahari. Eventen foregik hos Nimat spa i København, og der var både sushi og massage på menuen – Og pludselig var dagen ikke så grå mere, tak for det Kalahari!


Modeugen væltede os

Ingen ”måneden der gik” i januar, uden at nævne modeugen – som væltede os i sidste uge. Vi elsker virkelig modeugen, og alle dens skønne shows og festlige arrangementer. Meeen det er nok meget godt, at der kun er modeuge to gange om året, batterierne er i hvert fald en kende flade, her ugen derpå.. En der var særlig travl i sidste uge, var naturligvis Nicci, som sammen med hendes team, var ansvarlig for makeuppen på adskillige shows. Vi er simpelthen så stolte af Nicci, hvem der bare havde hendes evner altså!

Nu glæder os til at se hvad februar har at byde på. Vi ses til marts!

xxx Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og