Måneden der gik på redaktionen

Marts fløj af sted, og påsken og april banker allerede på døren. I denne måned har vi bl.a. badet i Øresund, blevet starstruck, lanceret nyt samarbejde, spist kage og løbet som gale, men desværre også taget afsked med dejlige mennesker. Her kan du få et lille indblik i marts måned på ChriChri redaktionen.


ChriChri X FIVEUNITS

Its finally out! De sidste mange måneder har vi gået og brygget på et hemmeligt og toplækkert samarbejde med FIVEUNITS, som endelig blev sat til salg i mandags. Det er selvfølgelig ”Christiane”, vores helt fantastiske denimnederdel vi taler om. Her på redaktionen står den nu hver dag på tøjkoordinering fra morgenstunden, for vi har naturligvis alle sammen erhvervet os et eksemplar af ”Christiane” (og det er bare ikke fedt at dukke op til møde i matchende outfits!). Psst… Nederdelen er en limited edition, så skynd dig forbi Shop ChriChri, hvis du vil have fingrene i en.


50.000 følgere på Instagram!

Jaah, marts blev måneden hvor vi nåede 50.000 følgere på Instagram. Vi er glade, stolte, og ovenud lykkelige over at have Danmarks bedste læsere. Så kære læsere, mange tak fordi I følger med i ChriChri universet! Nu går vi naturligvis efter de 100.000, og glæder os til at gøre ChriChri endnu bedre for jer i fremtiden!


En tur i havet og et besøg i Rodes Køkken

En solrig torsdag i marts var vi en tur på Skodsborg for at holde strategi workshop. Og hvad der fra morgenstunden startede som en ganske almindelig torsdag, skulle vise dig at blive alt andet end almindelig. Over frokosten løb vi nemlig ind i palæo stjernekokken Thomas Rode, som er tilknyttet Skodsborg som lifestylecoach. Carina er KÆMPE Thomas Rode fan, så da han inviterede på en privat rundtur i det alt for seje stenalderkøkken, ville begejstringen ingen ende tage! Vi afsluttede en dejlig dag med saunagus, og en kold svømmetur i smukke Øresund. Sikke en dag!


Flettepigerne kiggede ind

De er seje, dygtige og ikke mindste super søde. De to komet-flettepiger Marie og Laura fra @hairandnailsinspiration var et smut forbi ChriChri redaktionen midt i måneden, hvor der blev sludret over kage og et par franske fletninger. De tøser er for cool altså!


Christiane X Bianco ramte butikkerne

Som I ved har Christiane designet en fin lille kollektion for Bianco, som endelig ramte butikkerne her i marts. Vi har sagt det før, og vi siger det igen; vi elsker kollektionen, og vi er meget stolte af Christiane! Vi var selvfølgelig med til eventen da kollektionen blev lanceret i København, og Christiane, ja hun shinede naturligvis som altid!


En trist afsked

På trods af en påskeferie der lurer i horisonten, sluttede Marts en anelse trist på redaktionen, det var nemlig tid til afsked. Vi har netop sagt farvel til vores kommunikations-intern Cille, og vores modeassistent Emma. Begge skal nemlig tilbage på skolebænken for at fokusere fuldt ud på deres studier. Vi er jo en ret lille redaktion, så når der er to der forlader os, bliver der altså meget stille! Heldigvis fik vi sagt behørigt farvel til pigerne, som i den grad vil blive savnet!


TRACKS blev voksen

Vores baby er ved at blive stor, og vi er vilde med det! Hver eneste onsdag vokser T R A C K S træningerne med endnu flere glade læsere, og det er simpelthen så fedt at møde og løbe med jer. Benene og konditionen er efterhånden også ved at være godt med, og vi mærker altså fremgang hver eneste onsdag, det fantastisk! Vi løber igen på onsdag kl. 17.55 fra Østerbro stadion, og vi glæder os til at se jer! Husk lige at kan følge med i @tracksrunning på både Instagram og Facebook!


I beautyredaktørens stiletter

Nicci har som altid haft en travl måned. Ud over at få diverse folk til at se fabelagtige ud, har hun naturligvis også været rund til en række events. Denne måned var hun bl.a. til lækker morgenmad og launch hos La Roche Posay og Vichy. Samt til beauty event hos Marc Jacobs, der skød en ny æra i gang med lanceringen af Marc Jacobs Beauty. Spændende hvad det udvikler sig til!


Zulu Awards

Sidst men bestemt ikke mindst var Nicci naturligvis med til at gøre stjernerne ekstra funklende, til det netop overståede Zulu awards, hvor vi var så heldige, at få et lille kig med bag kulissen.


Kageorgiet ville ingen ende tage…

Ingen ”Måneden der gik på Redaktionen” uden at nævne kage, det ville jo slet ikke ligne os. På trods af at vejret endelig er blevet bedre, og bikinisæsonen efterhånden kommer skræmmende tæt på, så fortsætter vi naturligvis ufortrødent med at spise kage. Livets små glæder I ved.. I marts havde vi for første gang i år ingen fødselsdage, men vi har slet ikke svært ved at finde på alternative fejrings anledninger. Og så har vi jo lige FANTASTISKE Thea fra Grenaa Creative, som på bedste fransk vis spicede en gråvejrs dag i marts op med hjemmelavede macarons, som bestemt gav Ladurée kamp til stregen. Tak Thea, du en stjerne!


Anne lancerede ny bog

Heldigvis var marts også måneden hvor vores skønne Health contributor Anne Bech lancerede endnu en af sine fantastisk bøger – denne gang bogen ”Tab dig hvor du vil”. En bog fyldt med kostskemaer og træningsvejledninger ift. Hvor du gerne vil tabe dig – smart synes vi. Så vi ved hvad april skal bruges på efter vintermånedernes kageorgier!

Du kan bare komme an sommer….

xxx Team ChriChri

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være