[single_post_category_name]

Redaktionens bekendelser: ChriChri mit hjertebarn

En sløv sommerdag blev med ét starten på et nyt og spændende eventyr, da jeg bladrede igennem magasinet Costume og faldt over en artikel med Christiane. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ofte skimmer sådanne artikler, men i dette tilfælde tog det ene ord det andet, og inden jeg havde set mig om, havde jeg slugt hele artiklen. Christiane fortalte om alt fra livsglæde, drømme og hendes nye hjertebarn ChriChri – og dér gik det op for mig, at det her var et projekt, jeg blev nødt til at være en del af.

I mine øjne var ChriChri netop det modige friske pust som magasinverden manglede. Men hvordan kunne jeg få lov til at blive en del af dette univers? Med Christianes ord om positivitet og drømme i baghovedet, greb jeg pen og papir og begyndte at skrive et brev. Et brev, dedikeret til Christiane, om netop det at have en drøm. En drøm om at være en del af et projekt man tror på.

Et par uger og en jobsamtale senere, blev jeg budt velkommen til det nyudklækkede ChriChri team. Et team bestående af en portion glade, dygtige og dedikerede piger, som tog imod mig med åbne arme. Min tid hos ChriChri har været som en fantastisk rejse, hvor jeg ihærdigt har suget til mig… Photoshop , modeshows, layout, spændende redaktionsmøder og vigtigst af alt godt selskab. Jeg føler mig privilegeret over at være en del af en arbejdsplads, hvor positivitet og dedikation skaber fundamentet for en fælles ambition. En ambition om at skabe et så godt ChriChri som muligt.

ChriChri er et sandt hjertebarn, opfostret af en ChriChri familie, som jeg desværre må vinke farvel til. Mit liv byder på nye spændende udfordringer og et studie, der skal passes og plejes. Men jeg flyver fra ChriChri-reden med en tung rygsæk fyldt med oplevelser, som jeg altid vil være taknemlig for. Vigtigst af alt har jeg lært, at man altid skal følge sin drøm – det er ChriChri for mig et sandt bevis på.

xxx

Emma

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide