[single_post_category_name]

Redaktionens bekendelser: kom nu Christiane, du kan godt!

Såh, jeg har lige været sammen med min mor. Er der nogen af jer der har en aktiv mor? Det har jeg!

Det starter med at jeg kommer hjem til mine forældre, hvor der dufter af boller i hele hytten. Og rigtigt nok, min mor har da lige slået nogle surdejsboller sammen, bare sådan vupti. Og nåh ja, så er hun da også lige kommet hjem fra en 10 kilometers løbetur. ”Åhh Christiane det er så dejligt at løbe, du burde altså virkelig prøve det!” Dernæst bliver man så lige sat ind i, hvordan hun skal holde strategimøde for 10 personer i morgen, hvilket hun naturligvis har arbejdet på hele weekenden. Ja, det er min mor, 64 år, som arbejder omtrent 50 timer om ugen med PR-strategi og undervisning på et gymnasium.

“min mor har da lige slået nogle surdejsboller sammen, bare sådan vupti. Og nåh ja, så er hun da også lige komme hjem fra en 10 kilometers løbetur”


Og så er der mig: Ja jeg ved godt at jeg også arbejder, og også at jeg arbejder mere end min mor, men boller og løb, det bliver det bare ikke lige til i øjeblikket.

Alligevel tænkte jeg her forleden, at jeg simpelthen måtte gøre noget for at blive strandklar, når nu det ikke er sporten jeg vægter særlig højt i disse dage. Hvis nogle af jer følger mig på Insta (@christianesm), så I måske, at jeg her for noget tid siden, stod klar med yogamåtte og hele møget. Jeps for første gange i 2 år, skulle mine lamsebamse-ben ud og strækkes igennem. Jeg ville starte med noget hot yoga (bare en måned), stille og roligt, inden jeg turde vise mig på noget som helst styrkehold, hvor det ville være meget synligt hvor slap jer var.

“Jeps for første gange i 2 år, skulle mine lamsebamse-ben ud og strækkes igennem”

Så vupti, jeg fik købt et månedskort, og var der hele 3 gange. Den fjerde gang kommer jeg nemlig rask gående hen til studiet, og så er det fandme brændt ned!! Studiet lå lige op af Tuborg i Hellerup, så ja, der går nok lidt inden det står igen.
Og det er så herfra jeg ikke rigtig er kommet videre. Undskyldningen ligger jo bare lige til højrebenet,  og er uundgåelig ikke at bruge:  ”Mit yoga center er brændt ned, jeg kan DESVÆRRE ikke komme til træning.

“Så vupti, jeg fik købt et månedskort, og var der hele 3 gange. Den fjerde gang kommer jeg nemlig rask gående hen til studiet, og så er det fandme brændt ned!”

Min veninde fik mig så lige overtalt til en juice-detox. Det prøver jeg, hvor svært kan det være? 5 dage er lige i overkanten, så jeg napper bare 3. Jeg købte app’en, købte ind og hele køkkenet bugnede af frugt og grønt. Jeg startede i søndags og det varede så, ja 3 timer….

Jeg holdt kuren i 3 timer, og så blev jeg simpelthen så sulten. Og jeg skulle jo også arbejde, så jeg fik bildt mig selv ind, at man simpelthen ikke kan arbejde på tom mave – det går bare ik’.

I stedet ville jeg starte mandag. Det er så i dag, og jeg startede da også. Jeg drak en smoothie til morgen, og så har jeg ellers siddet på kontoret hele dagen, og pludselig kom sulten der ved en 15 tiden. Jeg kunne bare ikke holde det tilbage, jeg måtte have noget mad, og det skulle bare være en pizza. Jeg kan se pizzeriaet herfra kontoret. Og lige siden Cecilie, vores madredaktør, smed den pizzaopskrift på Food and Health, har jeg ikke kunne tænke på andet. 

“Jeg holdt kuren i 3 timer, og så blev jeg simpelthen så sulten. Og jeg skulle jo også arbejde, så jeg fik bildt mig selv ind, at man simpelthen ikke kan arbejde på tom maven”

Jeg debatterer lidt med mig selv, og blev så enig med mig selv om, at det nok er bedst at hente den pizza, man kan jo ikke skrive på tom mave. Den smagte super, og jeg har nu besluttet, at min juice kur går ud på at drikke juice om morgenen – Det er perfekt for mig, og det har jeg det super med!

xxx

CSM

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide