Måneden der gik på redaktionen

Juni er passé, og mens vi ventede (og ventede….) på sommeren, er dette hvad vi fik tiden til at gå med.

MAGASINFORSIDE.png 

Mag in the making

Måske har det i virkeligheden ikke været så slemt, at sommeren har ladet vente lidt på sig. Vi har nemlig haft drøn travlt med at færdiggøre førsteudgaven af ChriChri Magasin til jer.

Forberedelserne har i juni bragt os vidt omkring. Og vi har bl.a. været på de fedeste shoots med de sejest mennesker, sendt Caroline til New York for at researche på fødselsdagstema, lavet alternativ brainstorming i Kongens Have og meget meget mere i vores bestræbelser på, at give jer det mest fantastiske magasin til dato. Så I kan altså godt begynde at glæde jer, ChriChri Mag bliver et must-have, og vi glæder os som små børn, til at vise jer det endelige resultat.Vil du sikre dig et eksemplar? Så skynd dig hen på Shop ChriChri og bestil dit.

DISTORTION.png

Distortion

Vi skød juni i gang med vores favorit-københavner-højtid: Distortion! Sammen med hundredetusindevis af festglade mennesker, var vi at finde, dansende, i Københavns gader og stræder. Hverdagsfester er altså bare det bedste i hele verden, og vi glæder os allerede til 16’ udgaven af Europas største gadefest.

ALTFORDAMERNE.png

Alt for Damerne løb

Redaktionens friskeste typer, Christina og Maria, sluttede Distortion weekenden af til årets Alt for Damerne løb. Så mens vi andre lå derhjemme, med selvynk, og plejede anden-dags-tømmermændene,  snuppede C og M 10 hurtige kilometer i bagende sol. Seje tøser, hvem der altså bare havde den energi på en søndag!

NORTHSIDE.png

Northside

Ugen efter Distortion blev brugt på restitution, inden vi i weekenden drog til Århus, og ramte årets Northside festival. Det blev endnu et brag af en weekend, med fantastisk musik, dejlige mennesker og en stemning i særklasse. Og selv om vejrguderne desværre var mere lunefulde end man kunne ønske for en juni måned, så havde vi en dejlig dejlig weekend i det århusianske. Tak Northside!

JULIESANDLAU.png

Til rovfugleshow med Julie Sandlau

Vi er ofte til presseevents, og har derfor set det meste efterhånden. Alligevel tog Julie Sandlau os med storm, da hun inviterede til pressevisning på den nye smukke Eagle kollektion. I uovertrufne omgivelser ved Bernstorff Slot, blev vi nemlig forkælet til op over begge ører, med både godt til ganen og rovfugleshow på menuen – og det var altså en firsttimer.

LONDONFORSIDE.png

London-bound

Juni bød på flere ChriChri besøg i den engelske hovedstad. Først sendte vi Christiane og Maria af sted, for at interviewe favorit forfatteren Lucinda Riley. Naturligvis med et visit hos Jamie Oliver i Covent Garden, man skulle da virkelig være et skarn, og lade den mulighed forpasse. For en uges tid siden var det så Niccis tur, til at aflægge visit i London, da hun blev forkælet af  The Body Shop i et par dage.

Juli, sommer, Roskilde OG magasintryk (!), bring it…

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være