Måneden der gik på redaktionen

Kan det virkelig passe, at kalenderen allerede siger august? 

Tiden er fløjet afsted, men det kan også skyldes, at vi i den sidste måneds (måneders) tid har haft fuld fokus på at gøre vores ChriChri mag klar til jer.

Men… hvad har vi ellers foretaget os i juli, udover at brokke os over vejret?

– det kan du se nærmere på her:

ROSKILDE.png

Roskilde Festival

Vi var så heldige at besøge Roskilde Festival 2015, som bød på et hav af dygtige kunstnere, fantastisk vejr og en masse kolde øl.  Det var nogle dejlige og helt igennem sjove dage. Til trods for at festivallen nu slutter allerede lørdag, var mandag stadig meget hård at komme igennem….

MAG.png 

ChriChri mag

Som I jo ved, har vi den sidste måneds tid haft rigtig travlt med at færdiggøre førsteudgaven af ChriChri mag, som vil blive lanceret d. 3 august. Det var en fantastisk dejlig følelse da vi sendte det magasinet til tryk, men også en anelse angstprovokerende, for snart skal det bestå sin prøve – at vises frem for jer – vores søde læsere. Vi er super stolte af det endelige resultat og vi kan ikke vente med at vise jer de. Det er et fantastisk magasin, som du bare må eje! Pstt… husk at følge os på Instagram og Facebook – så kan du se de første billeder af magasinet allerede nu på mandag d.3 august.

 MARIAFERIE.png

CHRISTIEFERIE.png

Maria og Christina fik også en lille smag af ferie

Det blev også til en lille ferie for vores Art Director Maria og vores intern Christina. Maria nød en uge i et lækkert sommerhus i Danmark, hvor vejret viste sig fra den bedre side. Christina tog fri fra det danske omskiftende vejr og nød en uge med familien i Malaga, hvor der blev spist en masse tapas og slikket solskin. 

CHRISFERIE.png

Christiane på ferie

Vores chefredaktør Christiane holdte sig en velfortjent ferie i juli måned, hvor turen gik til Frankrig og Korsika. Billederne taler vist for sig selv, det så fantastisk ud og vi var overhovedet ikke misundelige herinde på kontoret…

CARINA.png 

Farvel til Carina

Det var desværre også denne måned, hvor vores fantastiske intern Carina, havde sidste dag på kontoret. Inden længe venter der nemlig nye eventyr for Carina, som rejser et halvt år til Tokyo, som intern på den danske ambassade. Vi kommer virkelig til at savne hendes dejlige væsen og den kæmpe arbejdsindsats, som hun har lagt hos ChriChri.

Hun bliver meget svær at undvære, men vi ønsker hende al mulig held og lykke.

TAGTERREASSE.png

Fejring af det fantastiske mag presale

I forbindelse med den fantastiske opbakning omkring magasinet fra jer, vores læsere og det vilde forsalg af magasinet, inviterede redaktionschef Caroline, hvad der var tilbage af redaktionen, på lækker aftensmad på hendes tagterrasse for at fejre det vellykkede presale. En skøn og meget tiltrængt aften med skøn mad og masser af vin.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive