[single_post_category_name]

Redaktionens bekendelser: En kærlighed til alt det smukke

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at jeg har en stor kærlighed for det visuelle udtryk, og her mener jeg alt visuelt. Om det er mad, fotografier, møbler, tøj eller en helt femte ting, så bliver jeg draget af smukke ting. Hvilket også er en af grundene til at jeg er storforbruger af Instagram – et sted hvor jeg simpelthen kan bruge flere timer på at kigge på smukke øjeblikke fra andres liv. Finde inspiration og opleve nye steder, brands, opskrifter, kunstnere og andres kreative tanker.

Instagram har som nævnt været vejen frem til rigtig mange nye retter, rigtig mange nye must-haves til vores lejlighed og rigtig mange steder, som jeg bare måtte besøge. Fornyligt ledte Instagram mig til toppen af Østerbro Nemlig til det efterhånden meget omtalte ØsterGRO. En grøn oase, som er så Instagram-venligt, at de ikke havde behøvet pressen for at få nok omtale…

Efter en lang venten på grund af udsolgte dage fik vi endelig plads på det famøse sted i fredags. Min kæreste og jeg havde planlagt datoen en måned inden, for at fejre at vi havde været kærester i 3 år, og var klar på at opleve den store tagfarm på toppen af Østerbro. På trods af at sommeren har været ikkeeksisterende de sidste to uger, så kom der alligevel en del solstråler frem den aften, som gjorde ØsterGRO dét smukkere. Da vi ankom på taget blev vi mødt af den fineste grønne oase fyldt med blomster og urter, og ikke nok med det, så var der også bistader og fritgående høns. Jeg nåede lige præcis at være der i to minutter inden jeg blev opslugt at alt det smukke. Jeg tror faktisk ikke at jeg kunne få andet ud af min mund end ”Arj, hvor er her flot” efterfulgt at en kæmpe stilhed, hvor jeg bare observerede og sugede hele atmosfæren til mig. Jeg håber lidt af min kæreste gjorde det samme, og ikke bare tænkte at jeg var i en anden verden. 
Middagen blev serveret i et drivhus fyldt med liv i form af tomatplanter og grønne urter. Vi blev sat ved et fint bord, som var dækket tilfældigt med forskellige tallerkener og bestik sat i krukker. Selvom det så tilfældigt ud, er jeg sikker på at der var tænkt nøje over udvalget, så gæsterne følte sig hjemme, som var de i deres egen have. På bordet stod en blandet buket haveblomster, som passede perfekt ind i det hjemmelige setup.
Middagen blev serveret på store fade og var, som de selv beskriver det så fint: ”clean, simple and local” – rene råvarer, simple råvarer og lokale råvare, alt sammen bikset sammen til de skønneste og smukkeste retter. Vi fik fem retter ved bordet (Den første, som bestod af tomater med mozzarella og basilikum, fik vi allerede ved velkomsten sammen med et glas champagne). Retterne som blev serveret i drivhuset bestod af alt fra kartoffelmos med parmesan og råstegte grøntsager med karbonader til ostebræt og chokoladekage. En perfekt sammenblanding af råvare og smagsoplevelser, og for sådan en som mig, der aldrig kan vælge imellem kagen og osten, var det helt perfekt at begge dele blev serveret. 
Da mørket faldt på blev lyskæderne over den grønne oase tændt, og man kunne observere det grønne liv by night. Lyskæderne og et glas køligt hvidvin blev afslutningen på den smukkeste aften med et hav af visuelle udtryk og den smukkeste fejring af 3 år, som har sat sig fast som et evigt minde.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide