Redaktionens bekendelser: Nogen, der kan hjælpe mig, jeg har fået mussefinger?

Mussearm, mussefinger, mussefælde – piv piv.

I mit liv, mit arbejde og min hverdag foregår størstedelen af dagen på enten min bærbare eller telefonen. Jeg har altid haft det her med, at min højre lillefinger stritter, når jeg skriver – men det har aldrig været det store problem – lige indtil!!!!! Jeg købte min nye (dumme, irriterende, pæne) IPHONE 6 fra helvede!

Dyr, flot og upraktisk – det er, hvad den telefon er!

IMG_1181.jpg

Udover et fantastisk kamera kan jeg ikke se, hvad der er så anderledes fra 5’eren. 6500kr er måske lige i overkanten at betale for et godt kamera i en telefon. Men når det er sagt, så ville jeg ikke kunne undvære et godt kamera i min telefon – hvad så med alle mine selfies og instagram-opdateringer – min verden bliver set gennem en linse, så min linse skal satme være i orden.

Men tilbage til mine lillefingre, som, udover at være det smukkeste på min krop, nu også skal bære hele læsset (jeg har skæve lillefingre fra fødslen og synes, de er lige i øjet, de er mine lillefingre). IPhone 6 er lavet af mænd til mænd, tror jeg. Jeg har en rimelig stor hånd, men den kan jo på ingen måde være i min hånd. Så når jeg skriver sms’er, tjekker mail etc. så bærer min lillefinger hele vægten. Det, lagt sammen med, at den stritter, når jeg skriver, har resulteret i, at jeg nu har fået en mussefinger. Og det gør SÅ ondt, det brænder i den – hele vejen op til albuen, og det er noget rigtig møg for at sige det mildt – for hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan skrive og arbejde på computeren? I skrivende smertende stund har jeg ikke tilladt mig selv at tænke så langt. Jeg prøver at ignorere det, jeg taper mine fingre sammen, binder en elastik rundt om – alt jeg kan, for at den ikke stritter.

IMG_1168.jpg

Jeg ved, at jeg må gøre noget, men jeg magter ikke at tænke over det, jeg har deadline på magasinet og min nye Beautybog, og jeg mangler stadig at skrive en masse. Jeg ved, at jeg må gå tilbage til min gamle smadrede iPhone 5, og så bare bruge 6’eren til billeder måske – men det er også besværligt. Hvad pokker skal man gøre? Hvis der er nogen, der har nogle råd, må I gerne skrive dem til info@chrichri.dk, så ville jeg være meget taknemmelig. For der må være andre derude, der har siddet i samme situation og også har brug for et tip ?

xxx

CSM

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og