[single_post_category_name]

Den gode kollega: et smil skader ikke

– Redaktionens bekendelser

Dette er min første artikel til ”redaktionens bekendelser”, min første forhåbentlig ud af mange.

Jeg har arbejdet på ChriChri i to uger nu og er blevet taget rigtig godt i mod af alle mine nye kollegaer. De har været søde og åbne og fået mig til at føle mig godt tilpas. Det er jeg rigtig glad for – for det er ikke alle arbejdspladser og nye kollegaer, der tager lige godt i mod nye ansigter.

Jeg arbejder primært som freelancer, hvilket jo betyder at jeg arbejder mange forskellige steder med mange forskellige mennesker. Og der er noget rigtig skønt i at være freelance – man kan selv bestemme hvilke projekter man skal sige ja og nej til. Det er sjovt og lærerigt, at komme rundt og arbejde mange forskellige steder. Men – det er mest sjovt når man lander et godt sted. Hvor folk er imødekommende og lige stikker hovedet ind, hilser og siger hej og velkommen til. Steder hvor folk lige har tid til, at vise dig hvor kuverterne og printeren står – for ikke lige at oplyse om internetkoden og alarmen til døren. Alle de små ting man tager for givet, når man har arbejdet et sted længe. Det er tit svært at være “den nye” på stedet, der er mange spørgsmål der konstant presser sig på, man prøver at beherske dem, for ikke at virke total tabt bag en vogn. 

Jeg synes det er så vigtigt at være en god kollega, efterhånden tilbringer flere af os mere tid på jobbet end vi gør i privaten, og jeg synes faktisk der skal meget lidt til at være en god kollega. Smil og sig godmorgen. Spørg om der er nogle der skal have noget med fra kiosken, posthuset, apoteket hvis man alligevel skal en smut forbi. Tag de beskidte kaffekopper med ud i opvasken. De små ting. Og vær åben. Man ved jo aldrig hvem man møder. Jeg ved i hvert fald, at jeg har “samlet” nogle af mine bedste venner op på et arbejde. 

Så giv din kollega et ekstra smil i dag. De smitter (for det meste).

XXX

Carina  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide