Måneden der gik på redaktionen

September måned har været en af de der måneder som bare er fløjet afsted! Inden vi når at se os om er det jul, og vi har stadig ikke helt vænnet os til at det ikke er sommer mere.. Kender I det? Nå, men endnu en måned er gået, og hvilken måned! Vi har været rundt omkring og er i mellemtiden også flyttet. Læs med her og se hvad vi bl.a. har brugt måneden på!

ChriChri Dinner

Mange ting er sket for ChriChri den seneste tid – vi har haft fødselsdag, lanceret et magasin, flyttet, sagt farvel til nogle og goddag til andre, og det er alt sammen gået meget stærkt! Vi har simpelthen haft for travlt til for alvor at fejre ChriChris fantastiske udvikling, og ikke mindst udbringe en skål for os selv og hinanden! Lækker mad, dans, selfies, bobler og upassende samtale-emner, var alt sammen med til at gøre vores ChriChri Dinner til en aften vi sent vil glemme!

Et smut til Kurhotel Skodsborg hos Above & Beyond Society

Christiane og Cecilie var så heldige at være et smut forbi Above & Beyond Societys modeshow, i smukke omgivelser på Kurhotel Skodsborg. Her blev de modtaget med lækre drinks og fik nydt et fantastisk modeshow, hvor der blev fremvist en masse must haves, som kan findes i butikkerne netop nu!

Flytning, IKEA og smukke Østerbro

Det var også i denne måned at ChriChri fik ny adresse! Kbh K blev skiftet ud med Kbh Ø, i større lokaler og smukke omgivelser, hvor vi rigtig har plads til at udfolde os! Og det er jo ikke en rigtig flytning, uden samling af IKEA møbler.. Vi forvandlede os selv til en gruppe handy-women og klarede nææsten det hele selv, men måtte dog overgive os til skabslågerne, som et par rare flyttemænd var så søde at hjælpe os med. Og som prikken over i’et, kom en sød læser lige forbi med kage til hele redaktionen – det gjorde lige dagen endnu bedre, TAK! 

På besøg hos Origins, Broste, Natura Siberica, Georg Jensen Damask, Magasin og Triumph

Redaktionen har været rundt omkring i denne måned – vi har været på besøg hos både beauty, interiør og lingeri – we love it!

Vi har indtaget lækker mad med Origins, som bød på frokost og et kig på deres beauty-produkter og med Broste som fejrede 60 års fødselsdag med en fantastisk middag på Musling. Vi var til hele tre åbninger i denne måned – Georg Jensen Damask som inviterede på åbning af pop-up udstillingen Samværket, i samarbejde med designer Cecilie Rudolph, Magasin som åbnede en ny beauty-afdeling i Rødovre og Natura Siberica som slog dørene op for deres flagshop store på Strøget.

Sidst men ikke mindst var vi til fitting-event hos Triumph i deres smukke nyrenoverede butik, hvor det handlede om at finde det helt perfekte sæt undertøj i den helt rigtige størrelse, hvilket vi gjorde – og vi anbefaler jer klart at gøre det samme!

Morgenmad hos Gestuz

Christiane startede en af sine morgener hos Gestuz i Atelier September, hvor hun hoppede med på den grønne bølge med Macha te imens hun kiggede på smukke items fra Gestuz’ AW15 kollektion – glæd jer!


Bio-tur med vores søde læsere

Vi sluttede september af med en hyggelig aften i biografen sammen med jer, vores søde læsere. Humøret var i top, og det samme var filmen vi så – Praktikanten. Til jer som endnu ikke har set den, så er vi enige om her på redaktionen, at den klart er et bio-besøg værd. Tak for en dejlig aften! 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide