[single_post_category_name]

Derfor holder jeg ikke jul med min mor og far

– Redaktionens bekendelser

Hvordan fortæller man lige sin familie, at man IKKE holder jul sammen med dem som man jo plejer at gøre hvert år? Det var noget en opgave – og ja, jeg trak den måske liiiige længe nok, inden jeg fortalte det. 

Min kæreste og jeg har ofte snakket om at vi gerne vil opleve Thailand sammen. Han er halv thailænder og har familiemedlemmer som bor i landet. For et halvt år siden besluttede vi os for, at der skulle gøres noget ved det! Herefter kom det store spørgsmål, hvornår skulle vi gøre det?!

Når begge parter har et fuldtidsjob og jeg som er danselærer om aftenen, kan det være svært lige at rive en måned ud af kalenderen derfor var vi nødt til, at ligge ferien henover jul, nytår og hele molevitten! 

LÆS OGSÅ: Jeg vender toiletrullen hos fremmede

Da vi for måneder siden bestilte flytbilletterne, var det intet problem at være væk til jul og gå glip af alle julefrokosterne og julehyggen, næ nej – vi skulle bare afsted! Men nu…. Ja, nu kan jeg altså godt mærke at det giver et lille sug i maven når jeg tænker på, at jeg skal være væk fra min mor og far, to brødre samt resten af familien, juleaften. 

Intet desto mindre så glæder jeg mig enormt meget til at tage afsted på eventyr sammen med min kæreste og møde resten af hans familie i Thailand. Jeg tror det bliver en kæmpe oplevelse som vi gladeligt vil se tilbage på, resten af livet. 

I ønskes alle en glædelig jul fra mig og Thailand!

XXX 

Cecilie 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide