[single_post_category_name]

Eksperimentet lykkedes! Få en gladere dag

Af Carina Åkerlund, redaktionschef på ChriChri, mor til to, veninde til flere end to og eksperiment entusiast!

– Redaktionens bekendelser 

I forbindelse med #SundNovember har vi på redaktionen har lagt vægt på, at det ikke kun er kroppen der skal være sund, men også sindet. Vi har bragt historier om vinterbadning, om at skrive Taknemmeligsdagbog, om hvordan man får mere glæde ind i livet m.m. Vi ved at det er så vigtigt at være glad oveni knoppen og kunne se tingene fra den positive vinkel. Dagen bliver bare lettere og problemerne en lille anelse mindre. Men hold nu kæft! Det kan være svært at kun at være en happy camper all day! MEN – jeg satte mig for det lille eksperiment i går på redaktionen, at udelukkende være positiv hele dagen, også om aftenen derhjemme. Jeg måtte ikke være negativ på noget tidspunkt, ikke brokke mig, ikke blive sur eller vred – KUN POSITIV. 

Det var faktisk ret svært især de første par timer, ikke fordi jeg er en sort seer af sind men fordi det er bare rigtig let at brokke sig og bitche lidt.


“Man skal klart vende sig til at hele tiden præsentere den positive vinkel, men efter en dag sad den lige i skabet – og jeg blev faktisk selv i rigtig godt humør af det.”

Men for at vende tilbage, så i går – i stedet for at bitche blev alt vendt til noget godt. Der var ingen problemer – kun udfordringer. Det meste der sker i løbet af en arbejdsdag kan faktisk vendes til noget positiv hvis man gerne vil og kan vende tingene lidt på hovedet. F.eks. en journalist havde ikke afleveret sin artikel til tiden. Her ville jeg nok sige udbryde, ”aj hvor pisse irriterende!” Meeen nej – i stedet for, ”hun har nok brug for et par timer mere, til at gøre artiklen endnu bedre, hvor er jeg heldig hun bruger den ekstra tid”. Man skal klart vende sig til at hele tiden præsentere den positive vinkel, men efter en dag sad den lige i skabet – og jeg blev faktisk selv i rigtig godt humør af det. Mine kollegaer synes måske jeg overdrev det hele en smule, men jeg fik mange af dem med på vognen og vi havde en rigtig god dag på kontoret. Jeg kan ikke love at jeg altid vil holde den mundre kadance men kan kun sige at min dag faktisk blev bedre af det.

Hjælpen er nær: Hvis du mangler lidt til at kick-starte din happy day, så se lige på billedet hundehvalpen. Hvem bliver ikke glad af at se på den?!

 

XXX Carina

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide